Vrei sa bei cafeaua cea de toate zilele? Dovedeste că esti vaccinat! așa-i la Carpați în Baia Mare !

In loc să zică, bună ziua, cu ce vă pot servi, ospătarul de servici de pe terasa descoperită a hotelului restaurant Carpați din Baia Mare proprietari fiind familia Hulbar si Grumaz mă legitimează cu toate că știe cine și ce sunt de cel puțin 10 ani si îmi cere dovada ca m-am vaccinat(?)cică este lege si vecinii de la Office au fost amendați ieri. Frecții la picior de lemn și prostie crasă de la cap la picioare. Uite ce am ajuns! ospătarul legitimează clientul. Nici comuniștii nu încercau astfel de obrăznicii. Așa-i ce bine era în comunism nea Martin?

Cu mult respect si prea multă considerație credeam că după 12 ani client fidel fiind, am o anumită valoare, la miile de euro pe care le am lăsat în buzunarele lor. Supușenia acestor cârciumari m-a dat gata. Cu tupeu de ocnaș mă lasă cu ochii în soare si trebuie sa-mi caut altă locație. Nu-i vorbă că atunci când au intoxicat sute de oameni si le-a fost închisă bucătăria o lună, numai eu le-am luat apărarea fiind convins că sunt nevinovați. Acum ca niște viermi fără coloană se supun aberațiilor oculte și ne discriminează fără motiv. Auzi aberație ! Vine tilică hoț-spătarul și te legitimează? el devine om al legii(?) in numele unei aberații. Stim că încercat la școala de miliție și nu a reușit, dar dacă din câine slănină nu se face și nici din Bandre, popă, îl faci chelner. Nu scuze, nu motivare, nu respect față de client, se dovedește disprețul slugii față de stăpân. Am înțeles, că abia aștepta să mă umilească. Dar versul monedei are si revers.
P.S.am venit de la biserica unde nu m-a legitimat nici popa si nici clopotarul . Si erau câteva sute de enoriași care cred doar în Dumnezeu. Popa nu se teme de amendă ca și micii de bogătașii parveniți după Revoluție. Am trecut cu vederea de multe ori atitudinea de golan și mai ales infatuarea de țăran ajuns, dar de data aceasta trebuie să lase acest loc de muncă și să încerce la stână.