Un europarlamentar UDMR face destăinuiri la Baia Mare

Despre activitatea aleşilor noştri(?) în Parlamentul zis european se ştiu prea puţine lucruri. Despre Băsescu, Falcă, Hava, se ştie că primul a fost turnător la Securitate şi chiar dacă a fost ministru, primar general, preşedinte în două mandate stâlpul infamiei este a doua sa umbră. Despre Falcă şi Hava nu se prea ştie mai nimic, doar că fac parte printre cei 736 de europarlamentari,deoarece ei vorbesc doar dialectele limbii române din zona din care provin fără a stăpânii limbile de circulaţie prin care să se facă auziţi nu şi înţeleşi. Gafele celor proveniţi din PDL şi alte partide şi mai mici sunt istorice şi monumentale.

Sumele care le revin ca leafă şi alte drepturi europarlamentarilor din ţările est europene, sunt mană cerească ş de aceea, fac prea puţin pentru cei care i-au ales sau i-au trimis în acel înalt for european şi ar face chiar orice, (chiar şi ce a făcut Oedip) numai să mai primească un alt mandat la fel de bine plătit. Astfel europarlamentarii ce provin din România nu se întâlnesc, nu discută în prealabil problemele naţionale, aşa cum de exemplu fac cei din ţările vecine neavând pe agendă probleme naţionale ci doar cele strict personale. Apartenenţa la diverse "internaţionale ideologice", liberală, social democrată este mai importantă ca şi limba şi interesele României care de fapt în fond şi la urma urmei direct sau indirect îi plăteşte să-i slujească cauza şi politica în faţa Europei. Interesele majore se dovedesc a fi asigurarea a cât mai multe mandate şi câştigarea notorietăţii necesare ca în caz că partidul nu face procentul minim scontat, totuşi să se găsească pentru el o slujbă de consilier sau similar care să-l protejeze de grija zilei de mâine câteva generaţii. Replicile şi intervenţiile contondente sunt de faţadă şi se rățoiesc unii la alţii doar pentru a atrage atenţia asupra lor. Interesele de grup sau proprii, primează adevăratelor probleme europene dar mai ales celor naţionale, fiind mult mai importante avantajele ce le pot obţine în urma acestor contradicţii decât o rezolvare istorică ca urmare a votului unificat pentru a se obţine fonduri, protecţii sau restricţii,după caz.
S-a dovedit că politicienii din euro-parlament sunt păpuşi (MARIONETE) ce nu prea mai au căutare în rândul alegătorilor prin faptul că nu pot demonstra nimic favorabil pentru naţia din care provin şi mai nou sunt combinaţi în afaceri de natură interlopă şi compromițătoare începând cu vârful ierarhiei, a cărei membri de familie sunt adânc implicaţi în afaceri tenebroase. Problemele TABU sunt ocolite cu migală, pentru a nu deranja marile concerne producătoare de inutilităţi vândute ca mijloace de protecţie şi panaceu universal ( a se citi LETAL) ca măştile din cârpe textile şi mai ales diversele vaccinuri pe post de antidot pandemic. Puţinul auditoriu (în tot răul e şi un bine) a putut dialoga liber şi la subiect în limba maternă cu tatăl. soţul, ziaristul, politologul azi europarlamentar etnic, preşedintele F.U.E.N. ce răspunde la apelativul Lorant V.