Tupeu de T. Țigan – Teodor Țigan: l-a pus pe „Tata hoților de lemne din județul Arad” MAISTRU DE EXPLOATARE peste pădurile Gurahonțului!

Tupeu de Țigan – Teodor Țigan: l-a pus pe „Tata hoților de lemne din județul Arad” MAISTRU DE EXPLOATARE peste pădurile Gurahonțului!



Cu două dosare („șmenuite”) pentru furt de lemne, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi braconaj cinegetic – adică TOATE INFRACȚIUNILE care se pot comite la adresa unei păduri! – Cristian Moț este, începând de astăzi, maistru de exploatare în cadrul Ocolului Silvic Gurahonț.

În zona apropiată fenomenului infracțional silvic, Moț Cristy (cum îl puteți admira pe facebook) este poreclit „Tata hoților de lemne din județul Arad”… iar gurile care au mai rămas slobode explică această numire ca fiind o „recompensă de la domnul director al Direcției Silvice, Teodor Țigan, pentru că fură cel mai bine și este un om fără scrupule – adică pe placul dumnealui!”

Așadar, la Gurahonț, unde problema pădurarului Sorin Jiva împușcat de braconierii pe care-i urmărea este încă „fierbinte”, avem un șef braconier pus de șeful mare în cel mai important, bănos și confortabil post pentru că știe să fure?!