TRIBUNALUL BUCUREȘTI, CEL CARE RECUNOAȘTE PARTIDELE, DĂ DREPTATE PRESEDINTELUI ALES ! IAR CURTEA DE APEL UNUI INTERVENIENT CARE ȘI-A ZIS PARTIDUL VERDE! CARE MINȚIRERĂ-ȚI BRE?

Justiția chiar este Oarbă ! dar și surdă ? și injustă? După ce ani de zile practic partidul nu a existat din 2012 în 2019 și Registrul Partidelor trebuia să radieze acest partid, iată că ÎN EUROPA UNITĂ complete de judecată (fără pic de judecată) dau câștig de cauză netrebnicilor. HalaL JUSTIȚIE.

TRIBUNALUL BUCUREȘTI, CEL CARE RECUNOAȘTE PARTIDELEDĂ DREPTATE PRESEDINTELUI ALES ! IAR CURTEA DE APEL BUCUREȘTI DĂ SATISFACȚIE UNUI INTERVENIENT NUMITULUI CĂLINESCU FLORIN (ACTORUL DEGHIZAT ÎN BABĂ)care a fost crezut de judecători că el este și se numește PARTIDUL VERDE. CARE ȘI-A ZIS PARTIDUL VERDE! DECI CUM ZICEA OLTENUL... CARE MINȚIRERĂ-ȚI BRE?

Auzi soro ! Florin Călinescu actorul deghizat în babă s-a autodenumit Intervenientul Partid Verde! A convins instanța că el este ceea nu poate fi niciodată! PARTIDUL VERDE! Fără nici un cvorum real ci cu așa zise împuterniciri Dumtru Silviu a falsificat și a făcut uz de fals intelectual pentru a-l instala pe Călinescu Florin președinte. Rezultatele catastrofale de la alegerile din 2020 au dovedit valoarea acestui parvenit politic care a candidat și la Primăria Capitalei și la Președinția României. SCORUL ELECTORAL? SUB 0,2%! AMENZI DE LA AUTORITATEA ELECTORALĂ PE NUMELE LUI DUMITRU SILVIU? PESTE 300.000 DE LEI!
PERSOANA ALEASĂ DE Congres în 2019 ca președinte recunoscută de Tribunalul București în persoana dr. Prf. Univ. Luminița Simoiu este contestată de doi parșivi Dumitru și Damov ce au căpușat zeci de ani Partidul Verde și au plimbat la președinția partidului , pe Ovidiu Iane, pe Mugur Mihăescu, pe Remus Cernea, apoi pauză 7 (ani) și o aduc pe specialista în arme biologice și nucleare prf. Dr. Luminița Simoiu , care chiar a dorit politică VERDE pentru România . Aceasta luându-și rolul în serios a fost marginalizată și cu falsuri grosolane a fost suspendată și înlocuită(?) cu Florin Călinescu. Justiția chiar este Oarbă ! dar și surdă ? și injustă? După ce ani de zile practic partidul nu a existat din 2012 în 2019 și Registrul Partidelor trebuia să radieze acest partid, iată că ÎN EUROPA UNITĂ complete de judecată (fără pic de judecată) dau câștig de cauză netrebnicilor. HalaL JUSTIȚIE.
DA! PARTIDUL VERDE DIN ROMÂNIA ESTE ILEGAL ȘI TREBUIE RADIAT DIN REGISTRUL PARTIDELOR.
SĂ VEDEM CE VOR ZICE TRIBUNALELE INTERNAȚIONALE ȘI MAI ALES EUROPEAN GREEN PARTY!
IATĂ CUM SE CONTRAZIC JUDECĂTORII!
Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 19426/3/2019
Data inregistrarii 24.06.2019
Data ultimei modificari: 08.06.2021
Sectie: Secţia a-V-a Civilă
Materie: Civil
Obiect: partide politice constatare nulitate hot. din 15.06.2019 - DOSAR ELECTRONIC DIN 24.03.2021
Stadiu procesual: Fond
Părţi
Nume Calitate parte
SIMOIU ADI-MARIA CLAUDIA LUMINIŢA -președinte al Partidului Verde din România Petent
DAMOV CONSTANTIN - președinte executiv al Partidului Verde din România Intimat
DUMITRU SILVIU - secretar general al Partidului Verde din România Intimat
PARTIDUL VERDE Intervenient
Şedinţe
23.12.2020

Ora estimata: 08:30
Complet: F9-U
Tip soluție: Alte soluţii
Soluția pe scurt: Respinge excepția inadmisibilității. Respinge excepția lipsei de interes, invocata de intervenientul Partidul Verde. Admite excepția lipsei calității procesuale pasive a pârâților Damov Constantin si Dumitru Silviu. Admite in parte cererea formulata de reclamanta Simoiu Adi Maria Claudia Luminița in contradictoriu cu intervenientul forțat Partidul Verde. Anulează hotărârea ședinței comune a Consiliului National si a Biroului Permanent al Partidului Verde din data de 15.06.2019. Anulează hotărârea Congresului Extraordinar al Partidului Verde din data de 20.07.2019. Respinge in rest cererea de chemare in judecata. Respinge cererea de chemare in judecata formulata in contradictoriu cu pârâții Damov Constantin si Dumitru Silviu ca fiind formulata împotriva unor persoane fără calitate procesuala pasiva. Cu drept la apel in 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul București sunt sanctiunea nulității. Pronunțata prin punerea soluției la dispoziția parților prin mijlocirea grefei instanței.
Document: Hotarâre 93/DEC/P 23.12.2020

Părţi
Nume Calitate parte
SIMOIU ADI MARIA CLAUDIA LUMINIŢA Contestator
SIMOIU ADI MARIA CLAUDIA LUMINIŢA Contestator
DAMOV CONSTANTIN - preşedinte executiv al Partidului Verde din România Intimat
DUMITRU SILVIU - secretar general al Partidului Verde din România Intimat
PARTIDUL VERDE Intimat Intervenient
Şedinţe
21.06.2022

Ora estimata: 09:00
Complet: S3-Completul nr.7 Apel
Tip solutie: Respinge contestaţia in anulare
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia în anulare ca nefondată. Obligă pe contestatoare să achite intimatului-intervenient Partidul Verde suma de 2800,07 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, din care 2500 lei onorariu avocat şi 300,07 lei cheltuieli de transport. Definitivă. Pronunţată azi, 21.06.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 21.06.2022
p.s.
Așa se îngroapă democrația