TOT MAI MULȚI CONSILIERI LIBERALI DIN MARAMUREȘ SFIDEAZĂ AGENȚIA NATIONALA DE INTEGRITATE

DUPĂ CE PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN FOST LUP TÂNĂR LIBERAL, A ÎNCEPUT MÂNĂREALA VOTURILOR PRIVIND INTEGRITATEA UNUI CONSILIER JUDETEAN LIBERAL CONDAMNAT CU SUSPENDARE,(ALCOOL ȘI CIRCULAȚIE DEOARECE ERA SECRETAR GENERAL LA DOUA PARTIDE STRUȚO -CĂMILE,EXEMPLUL SĂU SE PERPETUEAZĂ PÂNĂ AZI.ÎNTREBAREA ESTE!
1.A.N.I.DOARME ?
2. NU ESTE INFORMATĂ?
3.SAU ARE O COMANDĂ POLITICĂ.
4.SĂ PARTICIPE! DAR SĂ NU SE BAGE!
CÂND ESTE VORBA DE OAMENII DE A PUTERE.

GICĂ, beat pulbere, secretarul general, nu cel de UTC travestitul de pdl și apoi consacratul de la pnl, venea de la iubită! obosit de ședințele de consiliu județean dar mai ales de paharele de visiki băute cu Mircea la partida de poker, gonea dinspre iubi la mami. La un moment dat șoseaua se face tot mai îngustă și stâlpii de marginea drumului se amestecă între ei. Se trezește cum un polițist îl roagă.
-Domn consilier județean , ce ați pățit? vă doare ceva? aveți nevoie de salvare?
- cum,? eu nimic! dar, HÂC, de ce au plantat pomul, HÂC, în mijlocul șoselei? Nu am votat așa ceva!
- PĂI, nu e pom domnu Gică ! este stâlpul de beton pe care tocmai l-ați rupt și ați lăsat strada Scânteii fără curent!
-Îmi asum conflictul de interese! vă rog chemați un echipaj de la rutieră să facă o constatare, iar dacă sunt vinovat să mă amendeze.( ce și-a dorit s-a întâmplat) a luat o condamnare definitivă cu suspendare!
..............................................................................
După câteva luni de la pronunțarea sentinței definitive pentru consilierul GICĂ în ședința de consiliul județean, președintele(avocat, nu consilier juridic) propune pe ordinea de zi a ședinței ordinare sancționarea consilierului rămas cu o condamnare definitivă ce-i drept cu suspendare, având printre drepturi și dreptul la liberă circulație ( deci putea participa la ședințele de consiliu județean dar nu neapărat ca și consilier)
- se supune la vot excluderea boemului Gică din consiliul județean. 50% dintre consilieri au fost pentru excludere, iar ceilalți NU! și să vedeți minune! PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN DE ATUNCI, CHIAR DACĂ EL A INIȚIAT PROIECTUL DE SUSPENDARE ȘI A CERUT SUSPENDAREA LUI GICĂ ....EL NU A VOTAT! AȘA CĂ S-A CONSEMNAT ÎN PROCESUL VERBAL CĂ ESTE FIFTY-FIFTY! ...RĂMÎNE CUM AM VORBIT ÎN GARĂ. GICĂ CONSILIER IAR LEGEA CONSILIERILOR JUDEȚENI O DEPĂȘESC PE CEA A CURȚII DE APEL, SAU TRIBUNAL JUDEȚEAN. ȘI-AM ÎNCĂLECAT PE O ȘA, IAR DUPĂ MANDAT, GICĂ S-A RETRAS LA VITAL PENTRU CĂ SALARIILE MARI AU ȘI CONTRIBUTIVITĂȚI PE MĂSURĂ ȘI CONTEAZĂ LA PENSIE.