Teodor Țigan le-a dat lui Falcă și Stoian cu „câmpul tactic” în cap și este directorul general al ROMSILVA!

Teodor Țigan le-a dat lui Falcă și Stoian cu „câmpul tactic” în cap și este directorul general al ROMSILVA!

RĂZBOI DE CULISE între GHEORGHE STOIAN și TEODOR ȚIGAN (accesând linkurile marcate, puteți citi ultimele lor declarații de avere și interese afișate)… ați fi anticipat?! Noi (încă) nu – dar se confirmă, astfel, o bârfă cu aură de… jurământ, auzită în urmă cu mulți ani, și mereu reluată: „Indiferent cine vine la putere, Țigan rămâne SUS!” Asta, coroborată cu mai recent-auzita „Ludovic Orban e fan Țigan… că n-are încotro – dar l-ar vrea mazilit!” conduce firul epic până la punctul culminant ce e explodat zilele trecute – deznodământul nefiind încă stabilit.
Ambele personaje fiindu-ne profund antipatice (era să titrăm „Căcatul cu servietă vs. Căcatul cu drujbă: 0 – 2, în meciul pentru „promovări pe nașpa, la PNL” – dar ne-am abținut de dragul sensibilității unora dintre cititorii noștri), nu știm cum să pendulăm concluziv între aceste stihii administrative, cu funcțiile lor importante cu tot… așa că relatăm povestea așa cum s-a derulat: ca pe o succesiune de știri cuprinzând informațiile preluate din surse cu care nu avem nicio legătură sau protocol.

„Silvicultorul Țigan Teodor, director al Direcției Silvice Arad din subordinea Romsilva a fost în 10 ianuarie 2020 la vânătoare în timpul orelor de program. Pentru aceasta fapta este posibil sa fie ,,pedepsit” prin avansare in funcția de director general Romsilva. Si predecesorii infractori au pățit la fel.
Atitudine caracteristica de BARON pe terenul statului, plătit de stat. Ăștia sunt cei ce ne administrează pădurile! Corupți, profitori, infractori.
În cursul zilei de astăzi, directorul Direcției Silvice Arad, Teodor Ţigan se afla la vânătoare în timpul orelor de serviciu, spun sursele noastre. Acest lucru ar fi ajuns şi la urechile prefectului județului Arad, Gheorghe Stoian, care i-ar fi cerut de îndată demisia directorului Direcţiei Silvice din Arad. Rămâne de văzut dacă Teodor Ţigan îşi va prezenta demisia de bunăvoie sau va fi nevoie de formarea unei comisii disciplinare care ulterior va stabili ce pedeapsă va primi acesta.”
Manevrele de culise și mass-media pe care (de-acum) fostul faraon Gheorghe Falcă (actualmente „un amărât de eurpoarlamentar care vorbește numai prostii” – vorba unui viitor investitor) le-a tot încercat – anume de a-l „luxa” pe cel care, de zeci de ani, îl refuză și-i dă „ignore” cu obstinația unui „baron al pădurilor” care este – s-au dovedit… fix-pix: albabusiness.ro a titrat aseară informația potrivit căreia „Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) Romsilva l-a desemnat astăzi pe arădeanul Teodor Țigan în funcția de director general (…) Directorul general de până astăzi, Ion Codruț Bîlea, nu a dorit să-i fie prelungit mandatul în condițiile impuse și pleacă după numai patru luni de la conducerea Romsilva.”– iar dacă scrie albabusiness.ro… fii sigur că așa-i! (pentru necunoscători: Alba este spălătoria/curățătoria peneliștilor încă de pe timpul când erau feseniști și s-a consacrat ca Academie de înalte studii de partid și de stat în perioada Băsescu).
„Teodor Țigan a fost susținut pentru funcția de manager general al Romsilva de filiala arădeană a PNL. Acesta va avea un mandat pe 4 luni, cu posibilitate de prelungire.” – înfige definitiv cuțitul albabusinsess în perna lui Falcă… demonstrând, încă o dată, ce pretorian prost, slab pregătit și păgubos e Gheorghe Stoian!
În maniera sa deja enervant de repetitivă, încă de la preluarea gurernării de către PNL, Gheorghe Falcă i-a transmis lui Teodor Țigan, în cadrul unei conferențe de presă, „să facă un pas în spate ”și i-a făcut „manevra” pe care o puteți (re)citi în articolul inițial, făcându-se de râs cu „profesionalismul” de care a dat dovadă.
S-a tot „lălăit” numirea aceasta… miza acestui post fiind IMENSĂ, mai ales din punct de vedere financiar, iar la un moment dat, părea că va câștiga „Tabăra susținută de Falcă” (adică oricare alta în afară de a lui Țigan!).
„Academia de la Alba Iulia” l-a reevaluat însă pe Ţigan după cu totul alte criterii decât cele pe care poate să le pună Falcă pe masă (respectiv PĂDURILE și BANII – dă click, să vezi ceva frumos) așa că… rămâne cum și-a dorit fostul director al Direcției Silvice Arad: este director general peste toate pădurile statului Român… fraiere! :))