SOLOMON este numele unui şobolan roşu aciuit în parlament?

Niciodată nu şi-ar fi închipui alegătorul vasluian că poate avea obraz de opincă unul care le cere votul pentru parlament. O panaramă mai obraznică şi fără pic de educaţie familială nu se putea găsi. La o ultimă dezbatere colegială pe teme absolut importante pentru opinia publică românească acest descreierat parţial a reuşit să se facă văzut de massmedia românească, nicidecum iniţiator de legi sau amendamente ci ca un huligan sadea ce lapida cu vorbele sale grele pe o doamnă care mai ţine stindardul OMENIEI şi a iubirii de aproapele suferind de nedreptate.

DINTR-O ÎNTÂMPLARE NEFERICITĂ am aflat despre un dialog din Parlamentul României pe tema unei legi cu multe semne de întrebare care se referă la copii României şi mai ales la GRIJA statului faţă de copii ce aparent sunt în voia sorţii deoarece părinţii lor i-ar fi lăsat în grija rudelor pe o perioadă în care ei sunt la realizarea venitului necesar pentru traiul familiei şi mai ales pentru DREPTUL LA O VIAŢĂ DECENTĂ prevăzut în Constituţia României. Autoexilul economic a românilor este în vogă de peste 20 de ani. Distrugerea economiei în numle liberei concurenţe a devenit un flagel deosebit de periculos, Permiterea accesului fără nici un control prealabil şi fără avizul serviciilor diverşilor aşa numiţi investitori străini au adus pagube incomensurabile acestui popor care au ales greşit conducători numiţi impropriu guvernanţi ce prin ordodonaţe cu dedicaţie sau chiar legi au facilitat distrugerea definitivă şi irevocabilă a tot ce putea aduce sau crea plusvaloare şi profit.
SENATOAREA DIANA ŞOŞOACĂ în interpelările sale,precum şi în alocuţiuni a devoalat mecanisme ce parazitează economia dar mai ales permit distrugerea tinerimii acestui popor aprobând o lege ce nicidecum nu poate practic proteja din moment ce sumele alocate celor deznădejduiţi sunt mult sub limita subzistenţei. În loc să găsească aderenţi şi opozanţi cerebrali la aberaţia ce vezi Doamne ar proteja milioane de copii abandonaţi de părinţii plecaţi în Europa pentru venituri mai bune cu o lege cu multe meandre şi spaţii de speculare,s-a trezit neica şobolanul rozaliu de vaslui să jignească în mod de mahalagioi pe cea care a cerut doar explicaţii şi dezbaterile legale înainte de a se vota o aberaţie păguboasă şi mai ales dăunătoare spiritului de familie, şi alterarea tradiţiei valorilor moral-creştine.