SOCIAL DEMOCRAŢIA ROMÂNEASCĂ NU MAI VREA LA STÂNGA

POLITICIENII SUNT SCLAVII OCULTEI SOCIAL DEMOCRAŢIA ROMÂNEASCĂ NU MAI VREA LA STÂNGA
Prea puţini dintre liderii sociali democraţi vorbesc despre protecţia socială. Măsurile anti sărăcie şi le asumă alte partide aflate în coaliţia de guvernare. Măsurile propuse de Gabriela Firea pentru familiile în formare şi pentru mame nu vor creşte numărul naşterilor şi nici al copiilor de pe teritoriu țării. Numărul maxim de copii este dat de pungile de sărăcie unde lipsesc condiţiile minime de trai iar dacă totuşi există utilităţile au devenit mai scumpe de traiul . Oricâte vouchere şi sume de batjocură ar alimenta pe carduri Boloş, marile linii comerciale le anulează mai toate subvenţiile prin măririle de preţuri mai ales la alimentele de bază.

Anul electoral se aproprie vertiginos, partidele aflate la guvernare cu UDMR-ul pe motivul luptelor slave fratricide îşi întăresc poziţiile politice fără programe punctuale şi mai ales fără lideri marcanţi . Politicianismul este reconsiderat CIUMĂ de toate culorile iar politicienii sunt văzuţi ca persoane ce fac gargară cu problemele cotidiene. Nici subvenţiile pentru agricultură, nici cele pentru combustibili, curent electric şi nici reconsiderarea şi redimensionarea populaţiei vulnerabile nu este deloc soluţie pentru revenirea la viaţă normala şi venituri viabile. Toate sistemele sunt conduse anti social iar cei aflaţi în sistemul birocratic sau doar numai de pază al acestuia consumă sume imense pentru a păstra starea de pauperitate. Interesele companiilor transnaţionale depăşesc cu mult suportabilitatea populaţiei şi apar revolte cu sute de mii de manifestanţi care se opun cu vehemenţă metodelor de subjugare. Leagănul civilizației antice Grecia se luptă cu propriul popor care cere condiţii normale de viaţă. Francezii reprezentanţii şi promotorii revoluţiei capitaliste paşoptiste ies cu milioanele în principalele oraşe ale Franţei pentru DREPTUL LA VIAŢĂ şi nu pentru DREPTUL LA MUNCĂ (a se citi exploatare cruntă) care se prelungeşte peste programul biologic al individului sfidând speranţa de viaţă. Aceste tare politice se regăsesc şi în sistemul românesc de pensionare, iar regulamentele şi legile sunt complet antisociale- Perpetuarea salariului sub pragul ajutorului social din celelalte ţări europene determină migrarea şi deznaţionalizarea refugiaților economic din ţară cu resurse şi capacităţi de invidiat. Reprezentanţii trimişi în Parlamentul European şi cel național îşi urmăresc doar interesele personale de acumularea de bunuri materiale şi de perenitate pe acele posturi.
S-au promis sprijin de 700 de lei pentru mamele ce au născut şi crescut trei sau mai mulţi copii. Această măsură exista la regimul socialist de dinainte de 89 când chiar existau MAME EROINE. Familia era respectată atât cât li se permitea iar programul de creştere a numărului populaţiei avea susţinere şi în sănătate cât şi în învăţământ prin gratuităţi.
NU PENTRU ACTUALA SITUAŢIE SOCIAL POLITICĂ A FOST DAT TRIBUTUL DE SÂNGE ÎN 89 ŞI NICI PENTRU ÎNLOCUIREA FAMILIEI CU SUROGATUL TOXIC PROPAGAT DE LGBTI!