Simion Bizău lider al grupării liberale din CL Baia Mare

Chiar dacă partidul național liberal a cedat mult chiar prea mult partenerilor de coaliție, Baia Mare și sperăm ca și-n Maramureș politicienii liberali să demonstreze apartenența la Brătieni, la familia Mihali de Apsa și nu la cele care au adus pagube si anateme asupra județului.

Simion Bizău lider al grupării liberale din Consiliu Local Baia Mare
Simion Bizău cunoscut om de afaceri din Maramureș, aflat la al doilea mandat de consilier liberal in municipiul Bia Mare a fost ales șef al grupării formate din cei 7 consilieri liberali.

Consiliul Local Baia Mare are 23 de consilieri , iar problemele municipalității cad pe de regulă pe capul consilierilor. Din fericire nu există conflicte deschise intre grupările politice. Domnul Simion Bizău este și președintele comisiei de urbanism.

Orașul Baia Mare are prea multe clădiri gestionate de alții sau în proprietatea absurdă a unor entități care nu mai exista decât pe hârtie. Astfel clădirile sindicatelor, CASA DE CULTURA o clădire perimata de impotența așa zișilor proprietari care dețin patrimoniu cât o țară mai mică bazinele de înot. De asemeni explozia urbanistica pe colinele cartier au creat dificultăți în alimentarea cu apă rezonabilă ca preț.

Transportator respectat în Europa, afacerea si flota de zeci de ani a domnului Simion Bizău l-au remarcat ca bun si colegial manager. Implicat în politica ecologista si-a adus aportul si pe această ideologie pânî când necinstea și minciuna de la nivel central, al miticilor l-au scârbit și împreună cu alt om de afaceri au preluat butoanele Partidului Național Liberal Maramureșean. Chiar dacă rezultatele liberale ale mandatului anterior nu erau încurajatoare domnul Simion Bizău nu a făcut ce fac politicienii . A rămas fidel și a muncit alături de o echipă tânără să aducă progres în politica locală. Alegerile locale si parlamentare le-au adus satisfacții e măsura efortului depus. Chiar dacă partidul național liberal a cedat mult chiar prea mult partenerilor de coaliție, Baia Mare și sperăm ca și-n Maramureș politicienii liberali să demonstreze apartenența la Brătieni, la familia Mihali de Apsa și nu la cele care au adus pagube si anateme asupra județului.