ȘI BEBE TOT MAI REPREZINTA ASOCIATIA MILITIENILOR-POLITISTI DIN MARAMUREȘ

În baza art. 93, alin. 2, lit. b Cod penal, impune condamnatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probațiune sau organizat în colaborare cu instituții din comunitate. În baza art. 93, alin. 3 Cod penal, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Baia Mare - Serviciul Public Ambient Urban sau al Primăriei Baia Mare - Direcția Poliției Locale, pe o perioadă de 70 de zile lucrătoare. În baza art. 91, alin. 4 Cod penal, atrage atenția inculpatului asupra dispozițiilor art. 96 Cod penal, privind revocarea suspendării pedepsei sub supraveghere în caz de nerespectare a măsurilor de supraveghere sau de neîndeplinire a obligațiilor impuse. În baza art. 274, alin. 1 Cod procedură penală, obligă pe inculpat la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțata în ședință publică, azi, 18 ianuarie 2018.

CUM SE POATE CA UN COLONEL CONDAMNAT SA FIE PĂSTRAT IN DEMNITATI MILITARE
PRESEDINTELE MILITIENILOR PENSIONATI SI A POLITISTILOR IN RETRAGERE ESTE UN COLONEL DE MILITIE PENSIONAT CA POLITIST DAR CARE SI A PĂSTRAT UNIFORMA ȘI GRADELE, CHIAR DACĂ A FOST CONDAMNAT PENTRU FAPTE PENALE GRAVE CUM BINE SE VEDE MAI JOS. EL ESTE INVITAT LA TOATE ȘEDINȚELE PREFECTURII, LA TOATE EVENIMENTELE MILITARE , LA DEPUNERI DE COROANE ȘI SĂRBĂTORI ALE CINSTIRII EROILOR ȘI ÎNSEMNELOR NAȚIONALE. MAI MULT ESTE MEMBRU DE CINSTE A PARTIDULUI LIBERAL ȘI FACE PARTE ÎN DIVERSE CONSILII DE ADMINISTRAȚIE GRAS PLĂTITE. A FOST CONDAMNAT CU SUSPENDARE. CEA MAI MARE UMILINȚĂ ESTE SA PRESTEZE MUNCĂ IN FOLOSUL COMUNITĂȚII LOCALE 70 DE ZILE ÎN POLIȚIA LOCALĂ(?) MAI JOS IATĂ CE DECIDE INSTANȚA! SI CURTEA DE APEL CLUJ NAPOCA A ZIS CĂ RĂMÂNE CUM NE AM ÎNȚELES ÎN GARĂ.
Nume Calitate parte
CETERCHI P. IOAN Inculpat
Şedinţe 18.01.2018 Ora estimata: 14:00 Complet: Completul CPF nr.5 Penal (cu arestati,minori) Tip soluție: Condamnare fără acord de recunoaștere
Solutia pe scurt: În temeiul art. 396, alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul CETERCHI IOAN, pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, prevăzută de art. 337 din Codul penal, la pedeapsa de 1 an şi 2 luni închisoare. În baza art. 91 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabilește un termen de supraveghere de 3 ani, conform dispozițiilor art. 92 Cod penal. În baza art. 93, alin. 1 Cod penal, obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune Maramureș, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței şi orice deplasare care depășește 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informații şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existența. În baza art. 93, alin. 2, lit. b Cod penal, impune condamnatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probațiune sau organizat în colaborare cu instituții din comunitate. În baza art. 93, alin. 3 Cod penal, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Baia Mare - Serviciul Public Ambient Urban sau al Primăriei Baia Mare - Direcția Poliției Locale, pe o perioadă de 70 de zile lucrătoare. În baza art. 91, alin. 4 Cod penal, atrage atenția inculpatului asupra dispozițiilor art. 96 Cod penal, privind revocarea suspendării pedepsei sub supraveghere în caz de nerespectare a măsurilor de supraveghere sau de neîndeplinire a obligațiilor impuse. În baza art. 274, alin. 1 Cod procedură penală, obligă pe inculpat la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțata în ședință publică, azi, 18 ianuarie 2018.
Document: Hotarâre 209/2018 18.01.2018