SFÂRȘITUL LUMII A ÎNCEPUT! CUM SĂ NU-MI PESE?

Nu pot să uit cuvintele biblice...Mergeți înmulțiți-vă și stăpâniți Pământul!
Nicidecum nu trebuia să devenim sclavi ai acestui PĂmÂnt ci STĂPÂNI!

SFÂRȘITUL LUMII A ÎNCEPUT!
CUM SĂ NU-MI PESE?
După ce ne-au privat de bucuria Învierii Fiului Dumnezeiesc după ce ne aleargă ca pe vite pentru că refuzăm să purtăm umilitoarea și împuțita cârpă pe care ei o numesc mască, iată că ne interzic și obiceiuri care au devenit mișcări în masă ale populației credincioase miracolelor.
Cum ar fi ca Raed Arafat să interzică sirienilor să meargă la Mecca sau la Medina? Guvernul acesta de subculturali, ajunși din greșeala unei doamne, la guvernare, numită Viorica Dăncilă. Prostiile ei , dar mai ales ignoranța de care dădea dovadă au unit parlamentarii de toate originile împotriva ei. Profitând de zgomotul provocat de așa numită pandemie noul guvern a decimat urmele democrației și a instaurat o tiranie cumplită susținută de slugoi din sănătate care au acceptat ca populația să fie decimată prin provocarea unei crize economice artificiale . Închiderea mijloacelor de producție, indiferent de importanța lor este un motiv clar de înlăturare a guvernului. Organizarea alegerilor locale a dus la explozia exact la două săptămâni a noilor valuri pandemice. Declanșarea acestor infectări , nu este pusă pe seama existenței sau nonexistenței a mult periculosului virus ci pe seama neglijenței populației.
Dacă până nu demult se bătea monedă pe recuperarea tinerilor din occident , pe readucerea Românei pe un nivel de care să tenteze întoarcerea la origini a tinerei forțe de muncă ce singură s-a exilat ,datorită condițiilor inumane din anumite regiuni ale Moldovei, Olteniei, Teleormanului și altor zone. Așa zisele măsuri de protecție nu sunt decât restricții economice ce aduc țara în pragul falimentului. Exacerbarea a valului de amenințări și extincția inexplicabilă a unor persoane cu morbidități non letale, au pricinuit acceptarea soluțiilor identice dar fără concretețe și rod. Toți poartă, mască! Dar nu e de ajuns, mai trebuie să se distanțeze la margine câmpului minim de interferență karmică ce aduc forțe și armonie universală. Împreunarea de orice fel este benefică oamenilor când se face pe fondul ING ȘI YANG și obligatoriu între sexe diferite. Polaritățile de același semn se resping în orice punct al Universului. Mișcarea este posibilă prin interacționarea acestor polarități prea puțin promovate în cunoașterea umanității.
Statul român nu este deloc românesc ! nu sunt promovate și păstrate tradițiile și cultura acestui neam ancestral. Actualii și predecesorii conducători nu au făcut altceva decât să se supună cerințelor internaționale vădit antagonice intereselor noastre. Au distrus patrimoniul economic prin atragerea investitorilor străini pentru care aproape s-a instituit un cult, investitori care s-au dovedit hrăpăreți și executanți ai ordinelor și intereselor externe. Magnați, indieni, ruși, coreeni, au distrus marile combinate. Mai mult au vândut ca fier vechi utilaje funcționale, importate. Puterile statului dezbinate în fapt nu s-au concentrat pe eliminarea vizibilelor jafuri, ci au permis și legalizat distrugerea averii naționale. Pachetele de legi ce au fost îngurgitate fără masticație rațională au devenit toxice. Așa zisă PRIVATIZARE nu a adus beneficii societății ci doar pagube imense, acoperite prin diverse împrumuturi. Băncile care trăiau din plasamente și dobânzi nu mai au rol de progres ! ele au determinat dezastruoasele inflații prin nejusta adaptare a patrimoniului la previzibile crize și pseudocrize. Dedesubtul acestor manevre este concertat de hrăpăreții mondiali a căror posibilități și dorințe întrece cu mult mintea omenească normală. Tezaurizând profituri în inutile colecții și investind în cercetare militară populația globului nu poate fi condusă ca o ceată de sclavi. Observând noile tendințe marile familii mondiale de bogătași au dispus reducerea populație pentru ai înspăimânta pe liderii ce nu doresc să li se supună. În anumite zone i-au executat deoarece deveniseră puternici și se constituia oprobriu asupra politicilor lor. Începând cu lideri occidentali , Kenedy, Martin Luther King și cu cei executați până în anul 2000 și după acest an fatidic în care se anunța sfârșitul lumii.
A ÎNCEPUT TEROAREA DRACONICĂ A CELOR CARE SE CONSIDERĂ MINTEA OMENIRII.
În numele unei învățături sau demențe grupări de aparenți oameni dispersați în forme secrete de organizare au preluat conducerea planetei. Justiția nu mai este justiție, medicina nu mai este medicină, educația este intoxicată și îndepărtată de valorile necesare. Familia este desconsiderată iar în numele drepturilor civice s-au instalat anomalii toxice care reduc potențialul de reproducere a raselor umane. A nu ne păsa de ceea ce se întâmplă copilului nostru, sechestrat, furat, și măcelărit pentru sațul unor demenți este in acceptabil.
Cum să nu –mi pese?, mie cetățeanului acestui UNIVERS că vecinul meu este pedofil,homosexual, tanatofil, gerontofil cunoscând și respectând Creația după Chipul și Asemănarea SA..
Cum să nu–mi pese? dacă fratele meu a devenit posedat de forțele răului și dorește să se arunce în aer împreună cu toți călătorii de pe un avion, în numele unei credințe.
Cum să nu –mi pese dacă o cunoștință se îmbogățește drogând copii pentru ai face dependenți de otrava lui pe care o vinde uneori cu prețul vieții altor persoane dragi.
Cum să nu-mi pese? dacă un politician împreună cu argații lui ce au acces la fondurile bănești destinate propășirii societății, le îngroapă în mlaștini fără fund, numai de dragul realizării unor ordine externe prin care gunoaiele și deșeurile ce nu-și mai găsesc loc în zona de origine trebuiesc aduse în locuri mănoase , pentru a distruge bruma de frumusețe și bogăție naturală.
Cum să nu-mi pese? când bărbații neamului devin cocote în numele modei și a noilor înclinații?
Cum să nu-mi pese? de fetele care se pârguiau la 17-18 ani, răpite fiind și duse pe meridiane necunoscute, pentru a satisface poftele neoamenilor.
Cum să nu-mi pese? DE MILIOANELE DE AVORTURI CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN FIECARE ZI.
Nu pot să uit cuvintele biblice...Mergeți înmulțiți-vă și stăpâniți Pământul!
Nicidecum nu trebuia să devenim sclavi ai acestui PĂmÂnt ci STĂPÂNI!

Nu pot să uit cuvintele biblice...Mergeți înmulțiți-vă și stăpâniți Pământul! Nicidecum nu trebuia să devenim sclavi ai acestui PĂmÂnt ci STĂPÂNI!