SECRETUL NOUTĂŢILOR ULTIMILOR ZECE ANI DIN KAPOSVAR

Ca o ciudăţenie a sfidării concurenţei libere, taximetria orăşenească pare subvenţionată prin faptul că ori unde şi oricând o cursă nu costă mai mult de 2 euro pe distanţe şi de zece kilometri.
Aeroportul militar nu s-a vândut evreilor, care au curtat mult acest obiectiv.

SECRETUL NOUTĂŢILOR ULTIMILOR ZECE ANI DIN KAPOSVAR
O imensă piscină numită „Viragfurdo”( băile de flori), Operă, Teatrul , terenuri de sport, terenuri de hochei ,patinoar, spital nou, fabrici de muniţii, elicoptere, elice pentru centrale eoliene, hale comerciale, grădiniţe şi şcoli aduse la ultimul „răcnet” al tehnologiei. Fiind chiar în a Ca o ciudăţenie a sfidării concurenţei libere, taximetria orăşenească pare subvenţionată prin faptul că ori unde şi oricând o cursă nu costă mai mult de 2 euro pe distanţe şi de zece kilometri.
Aeroportul militar nu s-a vândut evreilor, care au curtat mult acest obiectiv.propierea celebrului lac Balaton, micul lac artificial, Desida concurează potenţialul turistic european. Lacul artificial are totuşi sute de hectare. DESIDA atrage turişti şi iubitori de natură atât pe timp de iarnă cât şi estival.
Buna gospodărire nu se datorează unor miracole sau resurse secrete ci doar temperamentului FIDESZ constant ce se defineşte prin mai puţine furtişaguri din banii publici şi din alocaţiile europene.
Trei poduri peste Dunăre, şosea de legătură rapidă, cu autostrada europeana M7 ce face legătura cu inima Europei în timpul cel mai scurt, este parte din eventaiul realizărilor acestei administraţii. Autogara, dotată cu cele mai luxoase şi eficiente autobuse. Gara modernizată cu linii electrice şi accesibilitate maximalizată aduce confort şi încredere călătorilor turişti şi localnici.
Nicicând şi niciunde nu veţi vedea îmbinări mai armonioase şi plăcute ochiului dintre arhitectura prerevoluţionară şi cea modernistă de după anul 1990. Spaţialitatea şi desprinderea din notoriu rutinat dezvoltă şi atrage tot mai mulţi tineri din zona europeană dornici de taxe mai mici şi obligaţii cetăţeneşti absurde şi ameninţări oculte ce abundă în statele ce se autoconsideră încă civilizate.
Ca o ciudăţenie a sfidării concurenţei libere, taximetria orăşenească pare subvenţionată prin faptul că ori unde şi oricând o cursă nu costă mai mult de 2 euro pe distanţe şi de zece kilometri.
Aeroportul militar nu s-a vândut evreilor, care au curtat mult acest obiectiv. Peste 7000 de persoane deservesc şi azi acest obiectiv cărora li s-a construit un cartier nou. Reciclarea deşeurilor reutilizabile este temă de cercetare a universităţii de mediu, iar fabricile de reciclare dau locuri de muncă bine plătite, iar resursele obţinute sunt utilizate în tehnologiile de vârf. Clădirea culturală ce poate deservi şi operă şi teatru este dotată cu toate cele necesare activităţilor culturale de acest nivel chiar dacă populaţia arareori depăşeşte 55.000 de suflete din care peste 12.000 sunt studenţi şi elevi externi.