SCRISOARE DESCHISĂ domnului Tanczos Barna ministrul apelor mediului si padurilor

EGYIK SZOKE?, A MASIK BARNA ?...AHARMADIK LE VAN ... NEM... CSODA SZEP! DE TZIGANY , TE TZIGANY, MIERT VAGY SOVANY , SARGA LABU ISTENIT AZ ANYANNYAK!
DE EZ, NEM SOVANY! EZ POGANY!

După ce a ras pădurea naționala de șes a distrus pădurea Ocolului Regal de Arad această devoratoare forestieră numită umilitor ȚIGAN ESTE ADUSĂ ÎN FRUNTEA Romsilva? Păi nu vă e frică de ATILLA și de jungherul lui! sau de biciul lui Dumnezeu? domn ministru BT deci nu Kent! Văd că Dumnezeu nu aveți ci doar șefi din infernul lui Dante care vă poruncesc să distrugeți aurul verde al Europei de acum câteva secole și mai ales din 2006.
Averea imensă acumulată de Teodor Tigan din salariul afișat și mai ales prezentat ofensiv nu se poate aduna atâta avere. Dacă despre un marinar se zice ca a vândut flota, iar el se apără zicând că navele respective erau doar niște junghiuri tehnice fără valoare, despre pădurile măcinate în favoarea austriecilor interziși acasă la ei dar aici mari bulibașe. cum vă explicați? Guvernul din care face-ți parte este un avorton politic , plin de oportuniști executanți la orice pentru a nu fi trimiși înapoi la compromisa lor situație și nu arareori penală protejată de imunitatea dobândită. La dumneavoastră în UDMR am înțeles că pregătirea superioara pe domenii este imperios necesara cu mici , mari excepții, deputatul de UDMR de Maramureș este doar cantaragiu si nu economist cum vi s-a prezentat.
PĂDURILE SUNT TOT CE NE-A MAI RĂMAS, PRECUM INDIENILOR AMERICANI REZERVAȚIILE! MĂSURILE LUATE DE ACEST T.T. știți sau nu știți despre acel revolver rusesc similar ca periculozitate? sunt crime forestiere cu bătaie lungă efectuate de un specialist în distrugere.