RUȘINE INSTANȚE! DE CE A pierdut procesul primarul Sighetului cu CONSILIERII LOCALI

El Nicușor s-a trezit să pretindă scuze unui cetățean care este președintele CLUBULUI SPORTIV pentru că a îndrăznit să-i spună în față că nu face nimic din poziția pe care o ocupă. Așadar întocmai ca și un baronaș local aștepta duelul verbal prin care să dovedească superioritatea sa față de cetățeanul care vezi Doamne este plătit din Bugetul local ca din averea măsii

Cea mai slabă și desuetă echipă de consilieri pe care a avut-o Sighetul este azi în funcțiune. Indiferent de la ce formațiune politică provin azi mi-au dovedit că sunt o șleahtă de bugetari care se opun cu vehemență dezvoltării municipiului dintre cele trei ape. Oraș frumos cu peisaje și curs de apă, cu dealuri molcome a ajuns pe mâna unora ce se cred stăpânii junglei. Gică Contra sunt cei doi PMP-iști care se opun cu toată făptura la tot ce este nou și bun. Apoi medicul Ștefanca obsesia de la PSD lovea cu bolovani în președintele Clubului Sportiv care a venit cu multă bună-creștere să cerșească un sediu în care să=și desfășoare activitatea birocratică.
Profesorașul de duzină ajuns președintele comisiei buget finanțe, plin de sine și cu o aroganță de neîngăduit spurca pe oricine încerca să caute loc pentru mai bine. El Nicușor s-a trezit să pretindă scuze unui cetățean care este președintele CLUBULUI SPORTIV pentru că a îndrăznit să-i spună în față că nu face nimic din poziția pe care o ocupă. Așadar întocmai ca și un baronaș local aștepta duelul verbal prin care să dovedească superioritatea sa față de cetățeanul care vezi Doamne este plătit din Bugetul local ca din averea măsii. Când un grup de cetățeni din mărginimile Sighetului au refuzat să plătească taxele pe salubrizare pe motiv că serviciul acesta nu ajunge la locuința lor, același profesoraș cu tupeu de negândit la un pretins intelectual a ad molestat pe cetățenii care au cerut adeverințe de la procesatorul de gunoaie numit impropriu Herodot că ei nu beneficiază de serviciul de salubrizare deoarece locuiesc în zone inaccesibile mijloacelor legale de colectat și transportat deșeuri menajere așa cum a recunoscut reprezentantul firmei Herodot Ovidiu Șuștic. Faptul că cetățeanul trebuie să-și trambaleze gunoaiele câte o jumate de kilometru pe drumuri desfundate , pentru Nicușor era un act civic prea bine recompensat de mafia locală a gunoaielor, prin alocarea de recipiente de mare capacitate ce pot fi ridicate cu utilajele din dotare. Pe tot parcursul ședinței de consiliu că de fapt așa ceva ar fi trebuit să fie, existau contre și apropo-uri ce dădeau izul unei atmosfere de netrebnici care urmau să se ia la bătaie în fiecare pauză. Ordinea de zi era de vreo- 12-13 puncte iar cetățeanul care are drept de vot dar nu și de cuvânt trebuie să stea și să asculte aberațiile și jignirile politice ce le proferau între ei stimații aleși locali. Primarul și viceprimarul erau ținta atacurilor mai ales că INSTAȚA a respins solicitarea dizolvării acestui consiliu local deoarece nu -și -au exercitat mai mult de trei sau patru ședințe funcția legislativă pentru care au candidat și au fost aleși. Ultima și cea mai grețoasă ieșire a fost refuzul categoric de a acceptarea vânzarea a 30mp unui investitor local, mințind cu vehemență că acel spațiu ar impieta accesul la viitoarea latrina de 3 miliarde ce ar urma să o construiască pentru turismul la Memorialul Durerii. Nimic mai fals! Una cerea omul de afaceri Petrica C si alta explica Nicușor Lunetistul lui Pește prăjit. Cu un gust amar și cu greață au plecat din sală jurnalistul Ionica Maris precum și cetățeanul Ticu Bogdan jigniți de indiferența consilierilor la problemele ridicate de cetățeni ale căror observații pertinente nu ajung la urechile lor blege.