PRIMARUL DIN OCNA SUGATAG ESTE POTRIVNICUL COMUNEI IAR.CNSAS TREBUIE SĂ-ȘI SPUNĂ PĂREREA ; A FOST SAU NU TURNĂTOR LA SECURITATE!

DE 4 MANDATE POARTĂ TRICOLORUL ROMÂNILOR MIȘU. ÎN CEI 25 DE ANI DE PRIMĂRIE MINTENAȘ A REUȘIT SĂ PĂSTREZE COMUNA OCNA-ȘUGATAG CONSERVATĂ CA UN MUZEU AL REALITĂȚII COMUNISTE. NU APĂ, CURENTĂ, NU CANALIZĂRI, NU ULIȚE ASFALTATE, NU PARCURI NU GRĂDINI NU DEALURI ȘI IMAȘURI AMENAJATE PENTRU TURISM RELIGIOS. NIMIC DIN MĂREȚIA DE ODINIOARĂ. CE MAI ȘTIU CEI TINERI DE PĂDUREA CRĂIASCĂ, CE MAI ȘTIU DE FOSTELE SALINE IMPERIALE CE CONȚINEAU SCULPTURI ARTISTICE ȘI CHIAR UN TEMPLU CU ALTAR ȘI SFINȚI DIN SARE.

UN PEDAGOG DE NOAPTE CU PRITIPURI SECURISTICE S-A ORIENTAT DIN PACHETELE SOSITE CA AJUTOR PENTRU REVOLUȚIE SĂ DEVINĂ SURSE DE ÎMBOGĂȚITE PENTRU FOȘTI COMUNIȘTII ȘI FOȘTII TURNĂTORI LA SECURITATE. AȘA A FĂCUT SUFICIENTĂ AVERE CA SĂ SPONSORIZEZE PARTIDUL CARE L-A RECOMPENSAT CU CANDIDATURA DE PRIMAR.
Directorul școlii,popa, milițianul- șef de post CARE ERAU ACTORII PRINCIPALI ÎN INSTITUȚIA OCHIUL ȘI TIMPANUL sunt liderii de azi ai comunității care se află cu un munte de sare în vintre . OCNA ȘUGATAG. Dacă aveau arabii sau orientalii îndepărtați această comoară toată Țara Maramureșului arăta ca Dubay-ul. numai că la butoanele sărăciei s-au instalat acești răutăcioși din fașă, care erau câmpuri minate pentru noua orânduire. DUPĂ REVOLUȚIA DIN 89 A VENIT DEMOCRAȚIA ȘI ACOLO SE POATE ORICE!
Numai exista avutul obștesc, nu mai exista fabrica unde să meargă la servici să și facă vechime pentru pensie , că munca era acasă cu animalele și pământul cu livezi ogoare că doar TÂNJAUA de la Hoteni, nu s-a inventat pentru pedagogul de noapte din Casa de copii .
CUM NECUM CETĂȚENII COMUNEI MAI UNIȘI ÎN ETNIE CREZÂNDU-L DE AL LOR I-AU DAT VOTUL. PE ceilalți CREDINCIOȘI DIN SATELE ORTODOXE i-a mituit cu sume forfetare și i-a pus să joare pe testament că de câte ori va fi nevoie îl vor vota numai pe el pe MIȘU! FIREȘTE CĂ ÎN FIECARE CAMPANIE ÎI VA VIZITA CU PEȘCHEȘ.
NUMAI CĂ NIMIC DIN CE LE PROMITEA ÎN CAMPANIE NU SE REALIZA ÎN MANDATUL LUI.
Au apărut pensiuni turistice , pe banii oamenilor, au dispărut terenuri comunale, Au apărut tot felul de săli de sport inutile iar marele și faimosul centru balnear numit al Sindicatelor din România a început să se dilueze în averi ale micimanilor. ASTĂZI OCNA ARATĂ BINE DIN AVION. CÎND INTRI ÎN SATE , CONSTRUCȚIILE SUNT DE A VALMA, FIE CĂ SUNT TURISTICE SAU PRIVATE TOATE SCOT BANI DIN TURISMUL BALNEAR CU APA SĂRATĂ.Cât despre drumuri, apă curentă, canalizare ? zice că s-au făcut proiecte de 5-6 milioane de euro dar că în ultimul ceas , de când este Călin Bota la fonduri europene, Ocna a pierdut și ce nu a avut niciodată, O MÂNĂ TRAINICĂ PE CARE SĂ FIE VIZIBILĂ DORINȚA DE A IUBI CETĂȚENII ȘI A FACE DIN COMUNA CARE ESTE PE LOCUL 3(TREI) LA NUMĂRUL DE VIZITATORI. FIREȘTE CĂ ȘI APA SĂRATĂ O VINDE PRIMARUL! PROPRIETARI AI POMPELOR ȘI CONDUCTELOR DE EXPLOATARE NU ESTE COMUNITATEA CI EUROSINDUL , AȘA ZISUL MOȘTENITOR AL SINDICATULUI COMUNIST. SLATINA ESTE O RESURSĂ MINERALĂ CARE TREBUIE EXPLOATAT DE A.N.R.M. numai că la sindicat este angajată pe post de conducere nevasta primarului și banii de pe slatină se împart ca pradă de război. De exemplu 1000 de mc de slatina se plătește fără acte și certificat biologic de calitate cu 16.000 de lei. zilnic cisternele încarcă din zona de maxima securitate apa lăsată de Dumnezeu să spele ocnele cimitir unde se odihnesc robii de altă dată ai imperiului habsburgic.Cât despre consilierii comunei sunt trepăduși care se mulțumesc cu firimituri. DECI NU-I MAI VOTAȚI!