PRIMARUL DIN LEORDINA A DEVENIT CANIBAL?

ÎȘI SFÎȘIE ȘI MĂNÂNCĂ DE VII PROPRII CIRACI POLITICI?
SALVATORII ROMÂNIEI AU PRIMIT ÎN RÂNDURILE LOR ȘI AU TRIMIS PE LISTELE DE CANDIDATURI JIGODII, CARE AZI POARTĂ EȘARFA TRICOLORĂ DE PRIMAR. AȘA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN COMUNA LOM DRA (cetește LEORDINA)

PRIMARUL DIN LEORDINA A DEVENIT CANIBAL?
ÎȘI SFÎȘIE ȘI MĂNÂNCĂ DE VII PROPRII CIRACI POLITICI?
SALVATORII ROMÂNIEI AU PRIMIT ÎN RÂNDURILE LOR ȘI AU TRIMIS PE LISTELE DE CANDIDATURI JIGODII, CARE AZI POARTĂ EȘARFA TRICOLORĂ DE PRIMAR. AȘA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN COMUNA LOM DRA (cetește LEORDINA) UNDE BARONUL ÎNFIPT ÎN USR demnul IOAN DE NISTOR, L-A ȚINTUIT DIN VORBE PE HARNICUL VICEPRIMAR ALIN VANCEA, CA ZEUS PE PROMETEU, ȘTIȚI DIN LEGENDELE OLIMPULUI, CĂRUIA ÎI MÂNCA ZILNIC DIN FICATUN VULTUR, PENTRU CĂ NU VOIA SĂ "DEMISIONEZE" DIN FUNCȚIA DE IUBITOR DE OAMENI, BA MAI MULT LE-A CADORISIT FOCUL FURAT DIN OLYMP. ASTA PÂNĂ CÎND HERCULE UN FIUL LUI ZEUS A RUPT LANȚURILE SECULARE CE-L LEGAU DE STÎNCĂ PE PROMETEU.
LA NUMAI 51 DE ANI IONUCU LU NISTOR DIN LEORDINA A AJUNS CUM NU SE AȘTEPTA MULTĂ LUME PRIMAR. IATĂ CE ZIC SĂTENII PRIN BARURI LE LOCALITĂȚII:
"AUZI MĂ! Ș-ACELA O AJUNS PRIMARU SATULUI. LIBERALU S-O DUS PE APA SÂMBETII".
"ECHIPA TÂNĂRĂ L-OR CINSTIT CU ÎNCREDEREA LOR, FĂRĂ SĂ ȘTIE CĂ ACESTA S-A HRĂNI CU VIAȚA LOR, CU SÂNGELE LOR, CU PRIETENIA LOR, DA, A LOR DE O VIAȚĂ. NUMAI ȘI NUMAI PENTRU AȘI FACE FĂCUTELE ȘI A CONFUNDA DEFINITIV AFACERILE PERSONALE CU VALORILE COMUNEI".
UNUL DINTRE CEI MAI CONVINȘI DE VALORILE PROGRESISTE ȘI PRIMUL PE LISTA DE CONSILIERI FIUL SATULUI INGINERUL SILVIC ALIN VANCEA , ÎMPREUNĂ CU ECHIPA SA DE TINERI CONSILIERI AU ÎNCERCAT ȘI CHIAR AU REUȘIT ÎN NUMAI OPT LUNI SĂ SCHIMBE FAȚA COMUNEI. ÎN PRIMUL RÂND AU REABILITAT CLĂDIREA PRIMĂRIEI, ACOLO UNDE LEORDENII VENEAU SĂ-ȘI SPUNĂ ȘI SĂ-ȘI REZOLVE PĂSUL.
REUȘITELE ECHIPEI TINERE DERANJAU ORGOLIUL ȘI CHIAR PAREAU SUSPECTE ÎN MINTEA CELOR CARE AVEAU DE GRIJĂ SĂ-ȘI ROTUNJEASCĂ AVEREA LOR ȘI A FAMILIEI LOR. EI ÎNTELEGEAU MUNCA CA ȘI O CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU VIITOARELE ALEGERI UNDE PROTAGONIST AR FI ACTUALUL VICEPRIMAR.
PICĂTURA CHINEZEASCĂ ZILNICĂ , PRECUM ȘI OCOLIREA DE LA DIVERSE ȘEDINȚE A CONSILIERULUI AJUNS VICEPRIMAR I-A DAT DE GÂNDIT TÂNĂRULUI POLITICIAN.
A PRINS TAURUL DE COARNE ȘI ÎNTR-O DISCUȚIE DE NUMAI PATRU (4) ORE CU PRIMARUL, ACESTA A ÎNȚELES FRICILE PRIMARULUI, CREATE DE SUCCESELE VICEPRIMARULUI CARE SE IMPLICA ÎN PROBLEMELE CETĂȚENILOR ACOLO LA FAȚA LOCULUI PE TEREN. FIIND CREDINCIOS, PRACTICANT VICEPRIMARUL A CERUT SĂ JOARE PE SFÎNTA BIBLIE , CĂ EL NU ARE ALT INTERES DECÂT DE A DOVEDI CĂ ECHIPA NOU ALEASĂ PE COMUNĂ ESTE CAPABILĂ DE A SE ȚINE DE PROMISIUNILE FĂCUTE ÎN CAMPANIE. NICI VORBĂ DE ÎNTELEGERE ȘI ARMONIE. PRIMARUL O ȚINEA PE A LUI ȘI ÎNȚELEGEA CĂ TOATĂ MUNCA VICEPRIMARULUI ESTE DOAR CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU VIITOARELE ALEGERI DE PESTE 3 (TREI ) ANI. ÎN CONSECINȚĂ TÎNĂRUL INGINER S-A DECIS SĂ DEMISIONEZE DIN FUNCȚIA DE VICEPRIMAR URMÂND SĂ RAMÂNĂ DOAR CONSILIER LOCAL COMUNAL AL ACELUIAȘI PARTID CARE I-A TRIMIS PE LISTELE ELCTORALE ȘI A CONVINS ELECTORATUL CĂ SUNT O ALTERNATIVĂ MAI BUNĂ. LA ORA ACTUALĂ VICEPRIMARUL A DEMISIONAT ȘI ALEGĂTORII TREBUIE SĂ ÎNȚELEAGĂ ȘI DE CE.