Primarul Budapestei a renunţat la toate decoraţiunile de Crăciun

Spre stupoarea şi mai ales a sfidării pe faţă a oraşului capitală a statului ungar, primarul budapestan nu a aprobat nici o decoraţiune de sărbătorile iernii din 2022.După ce ani la rând luminile de Crăciun ale Budapestei băteau recordul la frumuseţe şi bun gust atrăgând sute de mii de turişti, în acest an nici un târg de sărbători, nici un bulevard nu transmite bucuria Naşterii Fiului Dumnezeesc. Fiul lui Dumnezeu a fost gonit mai rău ca la naştere din oraşul încreştinat în anul 1000 de STEFAN CEL SFÂNT.

Câştigând peste 75% din arondismentele budapestane la ultimele alegeri locale, acest primar de sorginte anticreştină, sfidează locuitorii oraşului cu peste 3 milioane de unguri, care se mândresc cu măsurile creştine şi naţionaliste, care dispun păstrarea valorilor tradiţionale, ale guvernului lui Victor Orban.
Budapesta nu mai are nici un glob, nici un leduri multicolore,iar Naşterea Fiului Dumnezeesc este anulată cu bună ştiinţă de neomarxismul pandemic ce a invadat această capitală totuşi europeană. Am vizitat GALERIILE DE ARTĂ unde sute de cerberi solicitau biletele de intrare, într-un mod nu totdeauna paşnic. Pensionari care ar trebui să se bucure de tratamente geriatrice,sunt angrenaţi în serviciile de pază şi protecţie, completându-şi pensiile mici . Orientarea lor politică este de stânga iar regretul valorilor marxiste snt evidente şi din avion. Interesant că SĂRBĂTOAREA LUMINILOR (HANUKA) este sărbătorită mai abitir ca în Israel atât în cartierul evreiesc cât şi în Ucraina.Biserica Creştină s-a lăsat cumpărată de păgâni? Popoare creştine care au suferit puternic de pe urma comunismului au ajuns să conteste sărbătoarea milenară de dragul aşa zisei crize energetice? cum vor simţi spiritul Crăciunului copiii, bâtrânii şi chiar şi maturii ce produc plusvaloarea economică. Va deveni ZIUA DE CRĂCIUN, zi de muncă? Ce se vrea? după mincinoasa PANDEMIE urmează atacuri mincinoase despre criza energetică, sau se urmăreşte căsăpirea Europei?