Poliția municipiului Baia Mare are și lucrători ineficienți !

Din 15 aprilie 2021 o sesizare DEPUSĂ ȘI ÎNREGISTRATĂ privind TULBURARE ÎN POSESIE, VIOL DE DOMICILIU, TENTATIVA DE OMOR, TÂLHĂRIE, LOVIRE ȘI AMENINȚARE EFECTUATE DE UN INDIVID ÎMPREUNĂ CU FIUL SĂU ȘI UN ALT ACOLIT,ÎN CASA ÎNCHIRIATĂ PRIN CONTRACT NOTARIAL trenează sau se sublimează. Nici măcar un semn de început al anchetei nu se prefigurează chiar dacă victima are și a depus documentele aferente.

Din 15 aprilie 2021 o sesizare DEPUSĂ ȘI ÎNREGISTRATĂ privind TULBURARE ÎN POSESIE, VIOL DE DOMICILIU, TENTATIVA DE OMOR, TÂLHĂRIE, LOVIRE ȘI AMENINȚARE EFECTUATE DE UN INDIVID ÎMPREUNĂ CU FIUL SĂU ȘI UN ALT ACOLIT,ÎN CASA ÎNCHIRIATĂ PRIN CONTRACT NOTARIAL trenează sau se sublimează. Nici măcar un semn de început al anchetei nu se prefigurează chiar dacă victima are și a depus documentele aferente. În 15 aprilie 2021, ora 11 a chiriașul T.V. care și-a făcut încă din septembrie 2020 mutație la noua sa reședință din Baia Mare strada Bujorului nr. 2 a intrat în spațiul A pătruns în casă în care, ca de obicei, ușa de acces este neîncuiată. M-a amenințat că dacă nu plec imediat o să am probleme. Pentru al convinge că este legal în casă, i-a închiriat de la proprietari tabulari. La scurtă vreme după aproximativ 15 minute a intrat peste el, fără a avea aprobarea de a intra în casă, fiul lui G.C. și a cerut chiriașului să plece imediat din spațiul ( casă) deoarece acea proprietate o va moșteni el.
Chiriașul i-a prezentat cartea de identitate pe care este specificată adresa de domiciliu în Baia Mare respectiv, Baia Mare, strada Bujorului nr. 2. . Atunci a trântit ușa nervos și a ieșit în curte vorbind la telefon. După alte 10 minute a apărut agresorul C.G, care de asemeni a intrat în casă, însoțit de cei doi indivizi și a început să-l lovească pe chiriaș în față, cu pumnii. Cei doi (fiul și amicul său) se prefăceau că-l rețin să nu lovească victima dar îi dădeau posibilitatea să atace. După ce i-a prezentat chiriașul, sub ploaia de lovituri, dovada închirierii legale a spațiului, a fugit la mașină și a plecat cu mașina proprie. Chiriașul a fotografiat mașina, a cerut vecinului care asista la agresiune să depună mărturie, deoarece pe mașină chiriașului sunt camere care au înregistrat discuția, altercantă. Apoi a solicitat poliția și a depus plângere pentru, VIOLARE DE DOMICILIU, TULBURARE ÎN POSESIA ÎNCHIRIATĂ, LOVIRE, AMENINȚARE, TENTATIVĂ DE OMOR. s-a mers la sediul poliției municipale , unde s-au luat declarații s-au prezentat actele de identitate și s-a făcut inclusiv recunoașterea agresorului din arhiva cărților de identitate privind deținătorul mijlocului de transport fotografiat. Întrucât din lovituri i-a fost distrusă partea de sus a danturii chiriașul a pretins 5000 de euro pentru ași se reface dantura distrusă. A doua zi victima agresiunii , chiriașul s-a prezentat medicul legist care a și acordat zile pentru îngrijire, în urma loviturilor primite în față. Cu toate că au trecut 90 de zile de la eveniment și a fost sesizat însuși comandantul Poliției județene de tărăgănarea anchetei, acesta a răspuns că nu sunt înregistrate la Parchet agresiunile, deoarece sunt foarte multe reclamații ale romilor.(?) Dacă se rezolva plângerea sau se vedea preocupare din partea anchetatorului,(un telefon, o citație) aceste rânduri nu ar fi fost prezentate opiniei publice.
În 15 aprilie 2021, ora 11 a chiriașul T.V. care și-a făcut încă din septembrie 2020 mutație la noua sa reședință din Baia Mare strada Bujorului nr. 2 a intrat în spațiul A pătruns în casă în care, ca de obicei, ușa de acces este neîncuiată. M-a amenințat că dacă nu plec imediat o să am probleme. Pentru al convinge că este legal în casă, i-a închiriat de la proprietari tabulari. La scurtă vreme după aproximativ 15 minute a intrat peste el, fără a avea aprobarea de a intra în casă, fiul lui G.C. și a cerut chiriașului să plece imediat din spațiul ( casă) deoarece acea proprietate o va moșteni el.
Chiriașul i-a prezentat cartea de identitate pe care este specificată adresa de domiciliu în Baia Mare respectiv, Baia Mare, strada Bujorului nr. 2. . Atunci a trântit ușa nervos și a ieșit în curte vorbind la telefon. După alte 10 minute a apărut agresorul C.G, care de asemeni a intrat în casă, însoțit de cei doi indivizi și a început să-l lovească pe chiriaș în față, cu pumnii. Cei doi (fiul și amicul său) se prefăceau că-l rețin să nu lovească victima dar îi dădeau posibilitatea să atace. După ce i-a prezentat chiriașul, lui C.G, sub ploaia de lovituri, dovada închirierii legale a spațiului, acesta conștientizând gravitatea faptei , a cerut scuze și a fugit cu mașina proprie. Chiriașul a fotografiat mașina, a cerut vecinului care asista la agresiune să depună mărturie, vecinul de la nr 4 cerea liniște și nonagresiune, deoarece pe mașină chiriașului sunt camere care au înregistrat discuția, altercantă. Apoi chiriașul agresat a solicitat poliția și a depus plângere pentru, VIOLARE DE DOMICILIU, TULBURARE ÎN POSESIA ÎNCHIRIATĂ, LOVIRE, AMENINȚARE, TENTATIVĂ DE OMOR. S-a mers la sediul poliției municipale , unde s-au luat declarații s-au prezentat actele de identitate și proprietate, s-a făcut inclusiv recunoașterea agresorului din arhiva cărților de identitate privind deținătorul mijlocului de transport fotografiat. Întrucât din lovituri i-a fost distrusă partea de sus a danturii chiriașul a pretins 5000 de euro pentru ași se reface dantura distrusă. A doua zi victima agresiunii, chiriașul s-a prezentat medicul legist care a și acordat zile pentru îngrijire, în urma loviturilor primite în față. Cu toate că au trecut 90 de zile de la eveniment și a fost sesizat însuși comandantul Poliției județene de tărăgănarea anchetei, acesta a răspuns că nu sunt înregistrate la Parchet agresiunile, deoarece sunt foarte multe reclamații ale romilor.(?) Dacă se rezolva plângerea sau se vedea preocupare din partea anchetatorului,(un telefon, o citație) aceste rânduri nu ar fi fost prezentate opiniei publice.