OCULTA PRIN MAREA RESETARE URMĂREȘTE ANULAREA ULTIMELOR FORME DE PROPRIETATE PRIVATĂ A PERSOANELOR FIZICE.

Marea RESETARE CONSTĂ ÎN EXECUTAREA SILITĂ A DATORNICILOR CREAȚI PESTE NOAPTE PRIN MĂRIREA PREȚURILOR LA BUNUL DE CONSUM VITAL PRECUM ȘI A COȘULUI ZILNIC ALIMENTAR.

OCULTA PRIN MAREA RESETARE URMĂREȘTE ANULAREA ULTIMELOR FORME DE PROPRIETATE PRIVATĂ A PERSOANELOR FIZICE.
După ce ne-au furat resursele și rețelele de distribuție, marile concerne ale electricității și gazelor, apelor , au pus ochii pe proprietățile românilor. Milioanele de locuințe ce erau proprietatea statului au devenit proprietăți private după Revoluția din 1989 când chiriașii la stat și-au cumpărat pe bani de semințe apartamentele după care plăteau la stat chirii modice dar și rate pentru bunurile de folosință îndelungată pe care și le mai înnoiau din când în când. Familiile erau înrobite dulce de statul socialist care se prefăcea că le asigura un trai modest dar de fapt , prin industrializarea acerbă care se făcea prezentă pe mai toată harta țării. România era după Revoluția din 1989 o sursă enorm de atractivă pentru toate capitalistele cu care ea sireacă țară voia să se înfrățească.
După peste 30 de ani de hoții concertate din occident de fosta Securitate, resursele vitale au ajuns în proprietatea rețelelor europene. Poșta, transporturile de orice fel, băncile, industria de orice fel a fost căsăpită de concurență iar bruma de economie ce a mai rămas a fost bulversată. Marea avere a românilor au rămas imobilele. Statul încasează impozite și taxe, dar actualii furnizori de energie, mărind prețul la utilități speră ca să reducă la minim capacitate de plată a românilor, iar ei actualii proprietari tabulari să devină datori vânduți, pentru energie, apă ,iar ei creditorii să poată cere executarea silită a bunurilor a celor care nu pot să-și mai plătească datoriile. Actualele proprietăți vor trece în patrimoniul furnizorilor iar aceștia vor închiria spațiile chiar foștilor proprietari. Pe lângă sumele imense încasate din utilități ar încasa chirii la fel de mari iar proletarul ar muncii viața sa întreagă să plătească chirii, puțina hrană și utilități magnaților capitalismului. În Occident chiria se plătește săptămânal și împreună cu utilitățile reprezintă jumătate din valoarea muncii prestate. Creșterea prețurilor la alimente mai duce la două treimi suma care se întoarce magnaților proprietari de mijloace de producție care prin exploatarea cruntă își creează profituri maxime.
Naționalizarea imediată resurselor minerale, de energie, apă, electricitate, a rețelelor de transport, a telecomunicațiilor, a principalelor bănci , a terenurilor agricole, desființarea parcurilor protejate, anularea contractelor de împrumut purtătoare de clauze abuzive și scop ascuns de acaparare a bunurilor private luate ca și garanții subevaluate, reducerea la minimă a dobânzilor și chiar anularea acestora în cazul în care se constată că depunătorilor nu li se mai acordă dobânzi și avantajele ce decurg din definiția depozitelor bancare. Marea RESETARE CONSTĂ ÎN EXECUTAREA SILITĂ A DATORNICILOR CREAȚI PESTE NOAPTE PRIN MĂRIREA PREȚURILOR LA BUNUL DE CONSUM VITAL PRECUM ȘI A COȘULUI ZILNIC ALIMENTAR.
Războiul este praf în ochii populației hăituite de teroarea medicală peste care se pare că am trecut, pentru a se duce la finalitate planul Ocult de sărăcirea cruntă a populației și transformarea ei în masă de manevră, conform tehnicilor manipulării maselor prin PSIHOTRONICA DIGITALIZĂRII și a 5 G. Controlul exagerat asupra comunicării, infectarea prin vaccinări consecutive, amenințarea cu deflagrație mondială nucleară sunt doar câteva din amenințările care ne-au pus botnițe de cârpe și frică de pandemii închipuite sau nu susținute cu informații false și puternic alarmante impuse prin forțe de ordine, invocând protecția și binele populimii. După ce au măcelărit, animalele,(gripe aviare, pestă porcină, boala vacii nebune etc) au distrus genomul pranei clasice din alimentele nemodificate genetic iată că acum au atacat conștiința de masă și valorile tradiționale urmărindu-se sclavizarea populației mondiale și puse la cheremul câtorva scelerați ai elitei mondiale de multimiliardari. Mișcările mondiale anti globaliste, protestele societății civile dau frisoane oligarhilor oculți și pregătesc planuri diabolice de reducere maximă a populației Terrei care prin numărul mare este tot mai de necontrolat și mai ales de nesupus. Formele de protest pașnic se transformă în organizații vehemente cu ideologii distincte și fățiș anti ocultiste spre spaima și disperarea celor puțini dar extrem de bogați. Rolul lor lor ascuns este divulgat și ei ajung la oprobriul public , sunt puși la stâlpul infamiei și curând executați deoarece nu se justifica.