ŞOBOLANII AU INVADAT PIAŢA IZVOARELOR

CORESPONDENȚA ȘI AUDIENȚELE NU ȘI MAI AU ROSTUL! PROMISIUNILE SUNT VORBE ÎN VÂNT! HALELE ACOPERITE SUNT ÎNCHIRIATE PRODUCĂTORILOR ȘI COMERSANȚILOR TOT PRIN ACELAȘI INS CARE NICI MĂCAR NU ARE REȘEDINȚA ÎN URBE.

După ce şi a dat în petic șobolanul chinezesc, scăpat în Europa prin eroare genetică, profitând de vidul legislativ, mai dăunător ca dăunătorii, acesta s-a aciuit exact ca şi ursul în Piața Roșie, după ce i s-a părut că nu mai este nimic de ros la Fondul Proprietarilor. S –a dat la fund apoi a înșurubat niscaiva nătăfleți şi a pus mâna pe o mină de aur ce se găsea sub obolul revoluționarului șef, fiul al unui fruntaș în colectivizarea comunei lui Groşan , (cel cu trenul de noapte) spre Mogoşeşti, sau Scornicești pe Someș. Acel loc mult râvnit de mucalit, se numea simplu piață de alimente.

În confuzia de după Revoluției, insul FLOCEA, cu dreapta a semnat că şi-a predat PIAȚA cu toate cele, iar cu stânga a preluat de la sine , semnând actele ambidextru cu tupeul falsificatorului de bancnote. Numai că în arealul comercial funcționau unități privatizate, rupte din fostul Trust de Alimentație Publică Locală, știută simplu T.A.P.L. a cărui director plenipotențiar şi bine văzut de partidul unic al comuniștilor tovarăşul Inșuteu A ÎNCEPUT PRIVATIZAREA PE SEAMA SA. Au făcut procese unul altuia FLOCEA, a rămas revoluționar-șef, șobolanul, acționar majoritar, chiar dacă o sentință definitivă şi irevocabilă îl evacuează din piață. Complicii din administrație aduși din servicii ciudate, armată, gardă financiară, din sindicatul șoferilor cu diplome cumpărate, se fac luntre şi punte, promit orice dar de făcut zero. Chiriile pe tarabe, localuri şi orice suprafață posibil comercială este încasată de rozător cu ochi de galben. FLEUR ,CHIAR DACĂ ARE ACTE DE CUMPĂRARE și ACHITARE A VALORII SPAȚIILOR, este batjocorită de administrație reprezentată de șeful de la patrimoniu și juristul adus de la fosta Gardă financiară. CORESPONDENȚA ȘI AUDIENȚELE NU ȘI MAI AU ROSTUL! PROMISIUNILE SUNT VORBE ÎN VÂNT! HALELE ACOPERITE SUNT ÎNCHIRIATE PRODUCĂTORILOR ȘI COMERSANȚILOR TOT PRIN ACELAȘI INS CARE NICI MĂCAR NU ARE REȘEDINȚA ÎN URBE.