O bogătașă a planetei ce vorbea românește m-a scârbit cu spovedania ei!

Aportul Rațiunii umane dea lungul timpului la păstrarea şi respectarea mediului este insignifiantă. Mai mult, până nu demult, se propaga nevoia unei lupte a Omului cu NATURA, din care perdantă a ieșit întotdeauna specia umană. Modificările aduse voluntar sau întâmplător, au generat mai devreme sau mai târziu catastrofe ce au dus la pierderi irecuperabile. Energia Universului oferită atât de generos, a fost şi este prea puțin studiată. Iar dacă este este studiată atunci acest lucru se întâmplă în laboratoare secrete catalogate de interes militar, a căror scop este distrugerea, potențialilor rivali sau pretendenți la actualele tehnologii.

O bogătașă a planetei ce vorbea românește m-a scârbit cu spovedania ei!
De când istericalele turcoaicei nu mai aveau căutare, din inam s-a metamorfozat în popa care prin cele patruzeci de întrebări dezbracă păcătosul în fata mulțimii de enoriași ai răului si individualismului, care in lipsa de alte activități se oferă participanți ca spectatori la un spectacol grotesc de altfel, având unic scop vânzarea publicității comerciale. Educație sau jurnalism obiectiv nu poate fi numita emisiunea ei.
Dupa ce de zeci de ani produsul oltencei plecate la ceruri numita Ionela , a fost izbita de toți pereții ziarelor de scandal, pentru faptele ei draconice, iată ca acum pozează în femeie perfectă, cea care la aproape o "juma de veac de viață", se laudă cu milioane sau poate miliarde de euroi pe care i-a făcut din afacerea secolului numită fotbal. Ca si o zâna rea a dezvăluit vrăjitoriile (?) prin care s-a despărțit de primul bărbat cerut de ea in căsătorie, cel care i-a dăruit doua fete, cum a despărțit un antrenor celebru de nevasta sa, spre a-l încurca sub faldurile rochiilor ei imaginare oferindu-i un fiu. Am urmărit spovedania ciudată, am ascultat lauda de sine si etalarea bogățiilor rezultate din sclavia modernă pe care o practica cluburile de fotbal dar mai ales așa zișii impresari care vând si cumpăra jucătorii, acestui sport care parca ține locul războaielor de alta dată. Înafara de etalarea bogățiilor(?) si a valorilor actuale ale acestora si ași lauda progeniturile proprii ca genii ale planetei, nimic despre mecenat, despre faceri de bine semenilor, nimic despre planuri umanitare. Doar poșete de mii si zeci de mii de euro, mașini scumpe, proprietăți în cele mai costisitoare zone ale planetei. Cât despre apartenența ei la poporul al cărei limba o mai vorbește și i-a oferit poate primul milion de dolari, NIMIC!
Ea aparține orașului luminilor și industriei de noapte a acestuia. Adevăratul PROFIT al unei afaceri este serviciul pe care-l oferă Comunității. Înafara posibilității de a acumula şi dezvolta condițiile necesare individului, o firmă care produce tehnologii, bunuri de consum, utilizând resurse planetare, trebuie să gândească modul prin care restituie mediului ceea ce a împrumutat de la el. Aportul Rațiunii umane dea lungul timpului la păstrarea şi respectarea mediului este insignifiantă. Mai mult, până nu demult, se propaga nevoia unei lupte a Omului cu NATURA, din care perdantă a ieșit întotdeauna specia umană. Modificările aduse voluntar sau întâmplător, au generat mai devreme sau mai târziu catastrofe ce au dus la pierderi irecuperabile. Energia Universului oferită atât de generos, a fost şi este prea puțin studiată. Iar dacă este, este studiată, atunci acest lucru se întâmplă în laboratoare secrete catalogate de interes militar, a căror scop este distrugerea, potențialilor rivali sau pretendenți la actualele tehnologii.
Aşa zisă bunăstare oferită unei mici categorii sociale este apărată prin cheltuieli imense şi cu eforturi energetice inutile. Resursele planetei sunt utilizate prea mult pentru distrugere decât pentru progres. Efemeritatea individuală nu este suficient conștientizată, pentru a ne asigura continuitatea pe baza unor rațiuni universale şi de perspectivă. Şi-n mileniul trei Omul ucide OMENIREA.