NETOTUL CRÂȘMARULUI DIN BEEE DOBAȘ

Angajat la kauF-landul sighetean ca mare director,la prima inspecție a reprezentantului german a primit șpițul în dorsal deoarece apucăturile lui de copil de bani gata nu se armonizau cu politica lanțului comercial. Poker-ul și păcănelele sunt marea lui pasiune. Nu a înțeles că o mie de ingineri și economiști de sistem care au creat softul aparatului pungaș este destinat câștigului proprietarilor nu fraierilor care își aruncă agoniseala în buzunarul cosmopoliților.

În fiecare familie există degenerați și genii. Proverbul care susține că părinții mănâncă mere lisnițe și copiilor li strepezesc dinții s-a extins bolnăvicios în Vadul Izei. Născut la șepte luni și scăpat de moașă în viderea cu hâlbe, normal că buricul i l-au ros purceii nu i l-a mai tăiat cine trebuia. Astfel a împrumutat atitudinea porcului în relațiile cu oamenii și mai ales cu cei cărora întreaga lui familie de la 89 încoace ar trebui să-i poarte respect.. Plin de sine, mincinos și obraznic, fără pc de simț pragmatic ( a fost un fel de șef la o mare companie comercială sigheteană și a lămurit urgent colegii pregătiți în disciplină nemțească, ce caracter haotic și pervers încorporează, că în foarte scurtă vreme a fost disponibilizat cu recomandările de cuviință. Adică nu prea mai are ce căuta prin lanțurile de magazine decât ca și simplu client. Guraliv și agresiv în comportament și limbaj, veșnic pus pe harță coptilul de bani gata se vrea primarul dobașilor.Angajat la kauFlandul sighetean ca mare director,la prima inspecție a reprezentantului german a primit șpițul în dorsal deoarece apucăturile lui de copil de bani gata nu se armonizau cu politica lanțului comercial. Poker-ul și păcănelele sunt marea lui pasiune. Nu a înțeles că o mie de ingineri și economiști de sistem care au creat softul aparatului pungaș este destinat câștigului proprietarilor nu fraierilor care își aruncă agoniseala în buzunarul cosmopoliților. Vădenii apreciază ceea ce s-a făcut bun în două mandate, nu ce li se promite de guvernul prăduitor și cu reprezentanți de toată rușinea. Recent voind să-și facă propaganda în Valea Stejarului a luat –o în freză , fiind gonit ca mistrețul din mălai de către gospodarii satului. S-a mulțumit să-i numească lingăii primarului și a fugit cu coada între picioare deoarece risca ți câteva picioare în fălci. Desigur în oglindă și-n patul Ralukăi se vede cel mai dotat și cel mai frumos, dar nu-i destul! În această lume fără cunoștințe și omenie poți avea lei cu bascula , că fa doar ce face....rima.
Radio șanț zice la boletinul de știri
- ...Soacra-sa care nu-l poate vide în otyi, ar si de 10 ori mai bună gospodină decât tăt neamul ginerelui.
...de n-ar si păcănelile și ar lucra pe lângă casă ca tăt omul ,vai vai ce de haznă ar si...da, așe...nu-i ninmic de capul lui, numa laudă!
....apoi de să ie curentu, îl strigă pe un nacabău și de dimineața pânî în noapte numa poker.
cum dară? de-aiesta primar? ne vre pune pdl? din pnl? mai rău ca tifosul! o feri Doamne!