Natalia Vrajei la numai 11 ani a reușit să pună pe jar poliția și Jandarmeria . ”Răpirea” de la Școala din Sat Șugatag a fost o farsă!

DE-A V-AȚI ASCUNSELEA CU OAMENI MARI? CÂND VIAȚA BATE FILMUL.

Presa americană și cea antieuropeană vehicula tot felul de grozăvii . Copii furați, răpiți de către diverse grupări teroriste ,pentru pedofili sau și mai rău pentru extracție de organe de copii pentru băncile de organe.

Natalia Vraja la numai 11 ani a reușit să pună pe jar poliția și Jandarmeria.
Din culise...

-Doamna dirigintă ?
-Da, Natalia!
Îmi dați voie la toaletă?
Desigur!
Ora curgea normal, deja după atâtea peripeții povestite între ei elevii de clasa V a din sat Sugatag comuna Ocna Sugatag , județul Maramureș.

La un moment dat Sara , colega de bancă a Nataliei se ridică din bancă, începe să urle și o striga pe doamna. Doamna ! uitați ce mi-a scris Natalia. Anunță pe toți că am fost răpită de la closet. Au venit trei bărbați și m-au băgat într-o mașină verde. Nu-i cunosc! Mi-au zis că dacă țip îmi sucesc gâtul ca la o găină. Nu știu că am și telefon. Salvează-mă!

Doamna țipă îngrozită și fuge cu telefonul la directoare. Directoarea stă năucită câteva secunde și anunță Poliția. În alte câteva minute școala era plină de polițiști, jandarmi și mascați. Două ore au scotocit oamenii, peste tot. Au format filtre pe tot parcursul DN 18 ȘI EXTINS ALARMA LA FRONTIERE ȘI ÎN MAI TOT JUDEȚUL.. Au descărcat tot ce aveau din protocolul pentru astfel de situații.

Presa americană și cea antieuropeană vehicula tot felul de grozăvii . Copii furați, răpiți de către diverse grupări teroriste ,pentru pedofili sau și mai rău pentru extracție de organe de copii pentru băncile de organe.

Natalia creștea cu bunicii! Aveau de toate numai că părinții veneau din Italia de la muncă doar trei săptămâni vara și două de Crăciun și Revelion. De Paști lucrau deoarece in Italia, Pastile este sărbătorit în alta dat decât la ortodocși. Se pricepea la mai toate programele. Avea tabletă, performantă, a învățat italiana de prin filmele văzute pe tableta scumpă. La început se uita la desene animate, apoi a prins gustul jocurilor. Mai nou îi plăceau emisiunile cu farse și multă comedie . Situațiile comice o făceau să se simtă veselă. Îi plăcea să râdă de filmele cu Academia de Poliție. Dar cel mai mult îi plăceau filmele cu răpiri, dar cu happy end.

Acum stătea ascunsă peste vale într-o scorbură urâtă a unui plop trăsnit. Polițiștii și jandarmii au trecut de trei ori pe lângă plop dar nu au găsit-o. Era un de-a v-ați ascunselea cu oameni mari. Toți o strigau pe nume și se rugau de ea să le răspundă. Ea tăcea chitic și se bucura că de data aceasta va fi eroina școlii și nimeni nu-și va mai bate joc de ea .La un moment dat aude vocea bunicii. Aceasta o striga și plângea. Atunci ea Natalia nu mai rezistă și iese din scorbură spre mirarea celor peste 40 de polițiști si jandarmi care o căutau. Un domn mai frumos la chip și glumeț, o întreabă. De ce ai făcut aceasta farsă Natalia?
Nu, Nu sigur nu este o farsă! Am vrut să văd cât de mult ne iubiți pe copii fără părinți și cum reacționați dacă suntem răpiți pe bune. Da, Domnu! Nu știți? Au aprobat în Parlament aseară, să ne crească alocația la copii și pensia la bunica?