MINUNILE ADEVĂRATE DE LA SĂPÂNŢA ! SE NUMESC CIUBERELE LUI SOLOMON !

Dacă cel mai ciudat cimitir pământean se găseşte în Săpânţa de Maramureş numit degeaba şi vesel, cea mai înaltă turlă de lemn din Europa este tot în Săpânţa apar recorduri care ţin de atracţiile turistice pur comerciale. Dar şi sănătatea, cel mai de preţ giuvaer al OMULUI tot la Săpânţa poate fi recuperat graţie ştiinţei şi harului doctorului PE BUNE medic VASILE BODNAR. El a descoperit sau mai bine zis, recunoscut puterea tămăduitoare a APEI înpregnate cu diverse minerale şi elemente naturale în diverse şi sofisticate reţete ce dreg şi recupereazăt ţesuturi organe, sisteme şi chiar întregul organism ce prin alte metode este imposibil.

COMPLEXUL DE TĂMĂDUIRE ŞI RELEAXARE ESTE PE
BUNE ŞI BINE BOTEZAT DREPT
" CIUBERELE LUI SOLOMON "

De fapt vasele de lemn în care sunt îmbâiaţi şi recuperaţi cei mai rebeli bolnavi se numesc CIUBERE şi sunt alcătuite din doage din iverse esenţe ce permit transferul energiilor înalte dar uneori şi de joasă frecvenţă să aducă REZONAŢA UNIVERSULUI în corpul neglijat uneori sau atacat de unde belicoase ce distrug şi chiar ucid armonia necesară vieţii.
Peste o sută de APE MINERALE ce conţin taine sunt parte din arsenalul doctorului BASIL BODNAR cu care se luptă fără vărsare de sânge pentru scoate din CREAŢIA DIVINĂ ceea ce ispita a tot încărcat trupul perfect iniţial făcut după chipul şi asemănarea LUI a DUMNEZEULUI CELUI FĂRĂ DE ÎNCEPUT SAU SFÂRŞIT.




Situat în Săpânța și cu Cimitirul Vesel accesibil la 2,4 km, Ciuberele lui Solomon oferă un restaurant, camere pentru nefumători, WiFi gratuit și o grădină.
Fiecare cameră are un dulap și un TV.
Ciuberele lui Solomon oferă un mic dejun vegetarian în fiecare dimineață.
Unitatea de cazare are o terasă.

Mănăstirea Săpânța-Peri se află la 3,7 km de Ciuberele lui Solomon. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internaţional Satu Mare Inte, la 95 km de pensiune, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la aeroport.

Diplomați din Malaezia, Pakistan, Bangladesh, Indonezia, vin să se trateze la Centrul de Regenerare și recuperare fiziologică CIUBERELE LUI SOLOMON din Săpânța.

Prestigiul Centrului concurează, din ce în ce mai pregnant celebritatea vestitului Cimitir de la Săpânța și a celei mai înalte biserici de lemn din lume (78 de metri), grație doctorului Vasile Bodnar, care a deschis stabilimentul.

Tot Vasile Bodnar este inventatorul și producătorul vestitelor creme REGENEROL despre care unii spun că sunt miraculoase.

Este un medic (doctor în medicină) care a avut curajul să facă din plante, după rețete datând din vremuri străvechi, un fel de „fabrică de sănătate“. Mulți l-au privit ciudat, unii au râs, alții i-au prezis un faliment sigur. El însă nu s-a clătinat. Și-a urmat drumul și a reușit.

Din căutările minuțioase ale doctorului Bodnar s-au născut cinci produse, creme de regenerare create exclusiv aici, premiere mondiale, atestate, verificate, aprobate și care se duc în cea mai mare parte la export: Crema epidermoregeneratoare, Crema antireumatică, Crema antihemoroidală, Crema parodontoregeneratoare, la care se adaugă și crema intimă pentru refacerea metabolismului vaginal.

Într-un eseu intitulat „Civilizația națională”, marele om de cultură Aurel C. Popovici (1863-1917), făcea următoarea pledoarie:

„Dacă aș avea vreme, mă prind să dovedesc printr-o lucrare științifică cum că descântecele românești nu numai că nu sunt «o prostie», «o superstiție», «o prejudecată», ci o genială descoperire a unui adevăr de viață: un rezultat al unei experiențe milenare pe care știința abia târziu, abia acum începe a-l înțelege mai cu temei.D

ar ce știu «civilizații» noștri, chiar și cei «științifici», ce comori ascunse se găsesc în obiceiurile, în credințele și moravurile poporului român! Așa, d. e., este și chestia alimentațiunii […].

Apoi poporul românesc trăiește de două mii de ani mai ales din vegetale, ca și strămoșii săi […]! Dar de aceea nici nu știe ce e guta care ne omoară pe noi, civilizații cosmopoliți. Dar câte și câte argumente ar fi de înșirat!

De aceea, zic și eu despre români, ceea ce zicea Schopenhauer despre nemții săi: «E o curioasă greșeală a germanilor că mereu caută în nouri ceea ce se află la picioarele lor».

Din aceste puncte de vedere, toate filosofiile, istoria universală întreagă și toate științele pozitive ce au raport cu ele nu au și nu trebuie să aibă altă menire decât de a pune în lumină adevărurile existente în aceste concepții ale poporului nostru. Căci el a ajuns la ele, nu prin teorii abstracte, de cabinet, ci prin experiențe practice, de mii de ani, în viață comună de popor”.

Doctorul Bodnar e foarte aproape de această filosofie țărănească. Un zamolxian în era digitală! El a găsit primele idei pentru cremele inventate în vorbele mamei sale, în amintiri ale unor rețete străvechi transmise din om în om, aproape scufundate în uitarea timpului.

Apoi a început să umble după „materiile prime“. Zeci de combinații de plante, flori, tulpini, rădăcini, frunze, căutate cu grijă, cultivate apoi și distilate după metode complicate, la rece, la cald, prin stoarcere sau prin presare, macerate în alcooluri pure, uscate sau hidratate.

Denumiri științifice complicate: canapus, nigra, rubus ideus, querus robur, tusilago, agrimonia… Ori, mai simplu: gălbenele, alună, frasin, mușețel, trifoi, ienupăr.

„Am plecat aproape de la nimic – povestește el într-un interviu acordat site-ului autentici.ro. De la un gând, de la o rețetă spusă de maica, pe care o ținea minte de la buna ei și de la un: «ce-ar fi dacă?». Apoi a urmat truda.

Un microscop, sticlărie de laborator și câteva preșe amărâte în care storceam noaptea sucurile de plante. Și, crede-mă, nici chiar eu nu visam să ajung aici.

Să fiu cunoscut mai bine în străină tate decât în țară, să vină oameni de peste tot să mă caute, să-mi scrie cât de bine le-au făcut cremele mele și, deseori, să nu pot să fac față cererilor de livrare“.

Cât privește conceptul „Ciuberele lui Solomon”, acestea sunt niște minipiscine din lemn în care doctorul Vasile Bodnar face tratament balnear, cu ape combinate din mai multe zone ale Maramureșului

ciuberele lui solomon