MĂRIOARĂ CE I- AI DAT TU LU GÂLCĂ, PĂ CĂSUȚELE REMINULUI?

Chiar dacă s-a vândut minereu neferos prețios cu sute de mii de tone și milioane de dolari, aurul maramureșean mustește în adâncuri , atâta vreme cât TOT EI sunt la butoane. Hienele ajunse pe poziții unice VREMELNICE DIN VÂRFUL PIRAMIDEI TROFICE smulg hălci grase din averea națională spre folosul lor. CĂ DOAR EI AU CÂȘTIGAT ALEGERILE !

Neam de neamul ei n-a fost miner și totuși Mărioara primarului închiriază căsuțele comuniste ale Reminului din OCNA ȘUGATAG!
După ce a scos-o din Breb, primarul Mișu pe Mărioara din Breb și a nășit-o, iată că azi ea se consideră și după unii chiar este prima doamna a comunei Șugăilor. În combinație cu bunzăroaia sau cu alte fețe deloc palide, care se pare că și-au trimis buletinul la vot, de prin Europa, că drumul dus întors nu putea sa-l suporte catindatul la foncția de primar. Din fericire operatorii tabletelor erau tot neamurile lor. Așa că s-a bătut recordul la" prezența" virtuală la vot prezentată instanței drept reală. După ce a angajat-o și și-a completat studiile, Mărioara semna actele pentru soțul ei, că doară a ajuns și foncționară publică. După ce a reușit să elimine pe naș din primărie exact ca și puiul de cuc cel de Găioara, obiceiul de a semna pentru soțul nu i-a ieșit din reflex, mai ales când erau niscaiva interese imobiliare. Noroc cu vigilenții de cartea funciară,(OCPI) care nu au pus botul la modificarea actelor de proprietate în numele primarului cu semnătura Mărioarei.
Însă făcutul banilor prin orice mijloace este talantul ei. Așa că mai nou Mărioara primarului s-a apucat de închiriat bunurile falimentarului REMIN, că doar cine mai știe a cui și pentru cine produc bani acele hogeacuri la drum.
Cu cine a bătut palma, cine este în spatele acestei potlogării om vedea. Minerii Și urmașii lor oricum nu au acces la proprietățile centralei miniere închisă și în dizolvare de câțiva ani buni în și spre folosul lichidatorului judiciar, că de foloase pentru stat nici vorbă. Chiar dacă s-a vândut minereu neferos prețios cu sute de mii de tone și milioane de dolari, aurul maramureșean mustește în adâncuri , atâta vreme cât TOT EI sunt la butoane. Hienele ajunse pe poziții unice VREMELNICE DIN VÂRFUL PIRAMIDEI TROFICE smulg hălci grase din averea națională spre folosul lor. CĂ DOAR EI AU CÂȘTIGAT ALEGERILE ! da nimnic nu-i pă vecie...nici bine nici PRIMĂRIE!