Lista starurilor politice care nu vor mai prinde un loc în Parlament: Șerban Nicolae, Mihai Goțiu, Adriana Săftoiu și Viorica Dăncilă

Partidele au stat în ședințe interminabile în ultimele zile din cauza negocierilor pentru listele de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar nervii au fost întinși la maximum pentru mulți dintre cei care nu mai prind un mandat de parlamentar. Printre victimele negocierilor se numără mulți dintre oamenii lui Dragnea – Șerban Nicolae, Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Eugen Nicolicea, dar și liberali căzuți în dizgrație – Adriana Săftoiu ori Marian Petrache. Și USR PLUS a lăsat în afara locurilor eligibile nume cunoscute.

Cele mai multe epurări au avut loc la PSD. Social-democrații au tăiat în carne vie, ținând cont că se așteaptă la mai puține mandate decât în 2016. Nume grele din partid nu au mai prins un loc eligibil, iar certurile au luat locul dezbaterilor la ședințele din Kiseleff 10. Mulți pesedisti și-au luat rămas bun pe grupurile de whatsapp ...(citește articolul complet pe g4media.ro)