LIDERUL AUR CLAUDIU TÂRZIU VINE LA BAIA MARE CU PROGRAMUL NAȚIONAL.... CE VOR ROMÂNII

Asa cum ne a anuntat secretara biroului parlamentar AUR din Baia Mare,azi 9 08 2022 orele 17 va avea loc o conferința de presă a cărui protagonist va fi liderul AUR CLAUDIU TÂRZIU la invitația colegului său de Parlament deputatul Darius POP. CE VOR ROMÂNII ESTE PROGRAMUL AFIȘAT ȘI DEZBĂTUT . ÎNTREBĂRILE ȘI PLÂNGERILE SUNT JALBE MODERNE ÎN PROȚAP AVÎND CA SCOP CREȘTEREA INTERSULUI ROMÂNILOR FAȚĂ DE ADEVĂRATELE PROBLEME NAȚIONALE.

A venit și ora 17 iar o ploaie torențială s-a abătut asupra orașului făcând din marile bulevarde și din străzile de sub dealuri adevărate râuri tumultoase. Apă mult dorită și invocată de rugători și magi creștini coboară asupra pământului atât de ars și însetat. Sala de ședințe a Vechiului Tribunal băimărean reamenajată și primitoare este plină de oameni aduși din fosta regiune Baia Mare spre ași spune of-urile celor trei parlamentari a singurului partid parlamentar ce pretinde că face OPOZIȚIA politică în România. Alianța pe Unirea Românilor este prezentă în aici în capitala administrativă a Maramureșului. Ziariști puțini dar bine pregătiți atacă subiecte dureroase ale Maramureșului. Se întreabă de stadiul investițiilor din ultimii 40 de ani de la Runcu (lac de acumulare) de șantierele de la Fărcașa care înghit milioane de euro fără nici o speranță că acolo se vor prelucra vreodată deșeurile maramureșenilor care acum sunt purtate sute de kilometri prin țară deoarece așa prevăd normele europene de depozitare și sortare a deșeurilor . Oamenii sosiți din Carei, Satu-Mare, Cavnic, Sighetu Marmației, Borșa, Vișeu, Repedea Ruscova Șomcuta Mare, Târgu Lăpuș.
Conferința de presă este diluată în luările de cuvânt ale invitaților care au adus cu ei probleme din învățământ și dezbaterile privind noua lege a învățământului . Probleme de proprietate, de accesare a fondurilor europene placate de lipsa documentelor ce atestă proprietatea asupra terenurilor, pădurilor și a resurselor de orice fel, impediment major și de netrecut la întocmirea dosarelor de finanțare a diverselor proiecte din fonduri europene. Capitaliștii finanțează proprietarii cu idei și cu acte de proveniență a proprietăților dar actuala legislație și mai ales aleșii locali Primari, Consilieri, nu vor și nici măcar nu știu că după SĂNĂTATE și ÎNVAȚĂMÂNT, PROPRIETATEA PRIVATĂ ESTE OBELISC AL ECONOMIEI și bază de pornire a negocierilor progresiste. Dialogul dintre parlamentarii OPOZIȚIEI și ROMÂNII ce vor totuși ca România și poporul să rămână entitate independentă și de sine stătătoare cu prestanță și decizie națională în Uniunea Europeană. Multitudinea greșelilor guvernanților au făcut loc actualului dezastru național. Soluțiile avansate sunt pe termen lung de zeci de ani și cu implementare lent și cu prea multe sacrificii care le va suporta poporul necuvântător până acuma ci doar votant a propriului masacru.