Liderul AUR a vizitat Maramureșul

George Simion și întreg cortegiul său au vizitat localitățile mai importante, a județului adunând uneori zeci, alte ori sute de cetățeni nemulțumiți de actuala guvernare. La Baia Mare s-au apropiat de o mie de cetățeni care au venit să asculte mesajul și propunerile partidului de opoziție A.U.R. Mulți tineri și și mai ales multe pensionare au venit să-l întâmpine sperând și cerând ca lupta politică a sa, să fie folositoare poporului sărăcit iar trădarea și trădătorii de neam să fie pedepsiți exemplar.

Discursul patriotic și bine ancorat în realitatea cotidiană a deputatului George Simion, prezentat la Baia Mare nu conținea nici măcar urme de antisemitism, nazism și fascism așa cum multe guriste ale presei video se grăbesc să afirme. Prin turneul politic acest lider naționalist încearcă trezirea din apatie și lentoare poporul îmbătrânit și mai ales scârbit de măsurile antinaționale practicate de guvernul actual și mai ales acel condus de liberali.
Nicicând nu au explodat prețurile coșului alimentar zilnic ca în această perioadă. Înainte de a se scumpi transportul și combustibilii marii retaileri și în general comercianții au aplicat majorarea prețurilor în goana lor de acumularea de profit înlesnit de legile economiei sălbatice de piață. Înainte de a veni facturile scumpite, fără a se putea demonstra cheltuieli majore rețelele comerciale internaționale au majorat prețurile la alimentele esențiale parcă înadins, cu scopul mârșav de a declanșa o criză economică.
Apoi INFLAȚIA a mușcat gâtul LEULUI autohton iar majorările pensiilor și ajutorul financiar nu a schimbat esențial și în bine viața românului.
Categoria cea mai oropsită a poporului, cetățenii cu dizabilități majore au fost uitați de la majorări de parcă nevoile lor nu sunt egale sau mai astringente cu cele ale pensionarilor de bătrânețe. Un om bolnav este mult mai bine finanțat de către asiguratorii de sănătate într-o țară civilizată decât cei care pot obține venituri colaterale din activități ce se pot desfășura înafara venitului de bază.
Familiile cu mulți și foarte mulți copii sunt rare și foarte rare la majoritari. Sumele alocate mamelor și copiilor acestora sunt prea mici pentru a se justifica creșterea numărului populației, iar indicele demografic este în cădere liberă, chiar dacă izolarea familiilor pentru motive pandemice au dus la o creștere nesemnificativă a populației. Ajutoarele legale, pentru combustibil, energie, acordate legic persoanelor și familiilor vulnerabile sunt obturate de birocraticele motivări solicitate de aparatul exagerat de stufos al administrației. Chiar dacă se cunosc nevoile și problemele populației se practică aceeași metodă de eliminarea de la dreptul la viață prin fel și fel de solicitări birocratice. Permiterea jafului național de către cei care dețin energia electrică , gazele, apa și celelalte utilități vitale de către guvernanți justifică NAȚIONALIZAREA RESURSELOR NAȚIONALE ȘI ALUNGAREA DE PE PIAȚĂ A CELOR CARE DIN GREȘEALĂ(?) AU PANICAT ȘI EXTORCAT CONSUMATORII .