LA MULŢI ANI FEMEI IUBITE

8 MARTIE E ZIUA VOASTRĂ ÎN CALENDARUL NECREŞTIN. SUNTEŢI SĂRBĂTORITE TOATE CELE CARE ADUCEŢI SAU PUTEŢI ADUCE PE LUME ALŢI OAMENI ŞI REUŞITI CA ODRASLELE VOASTRE SĂ ADUCĂ PROGRES ŞI PLUSVALOARE SOCIETĂŢILOR ÎN CARE VIEŢUIM.
NU SUNTEM VREDNICI ŞI NICI CAPABILI SĂ VĂ PREŢUIM ŞI NICI SĂ VĂ RECUNOAŞTEM MĂCAR EFORTUL DE A NE ADUCE PE LUME ŞI A NE FACE OAMENI. AZI CADOURILE SIMPLE DAR DATE DIN SUFLET TREBUIE SĂ VA FACĂ SĂ UITAŢI JIGNIRILE SAU RĂUTĂŢILE DE PESTE AN, IAR FLORILE VII SĂ VĂ UMPLE CU FRUMUSEŢEA LOR CASELE.

Primăvara îşi face anuţată venirea pe 1 martie când ateii zic că doar natura se reinventează revenind la viaţa anuală. Noi creştinii şi destupaţii la minte vedem ciclul circadian ca o binecuvântare divină şi ne prosternăm în faţa VIULUI ŞI FRUMOSULUI revenit la viaţă. Nicicând nu poţi avea mai mare bucurie ca atunci când sensibilitatea ta umană a atins pragul bunului simţ, ca atunci când pe retina ta apar buchetele de ghiocei albe şi nevinovate,înconjurate de holdele liliachii de brânduşi ori toporaşi. Fluturi, gîze, păsări dar mai ales razele jucăuşe anunţă concertul de culori şi mirosuri plăcute care îndeamna toate regnurile la regenerare.
Noi oamenii avem altfel de sentimente şi mai profunde şi devenim recunoscători celor care ne-au dat viaţă, celor care ne duc mai departe numele şi ne dau motivaţia supremă de a TRĂI.
Din nefericire acest martie este umbrit de plăcerea lui ARES care a înfierbântat minţile mercantile producătoare de moarte a cuprins cu o negură raţiunea celor chemaţi să asigure iubirea şi bunăstarea între OAMENII acestei planete atât de unice în UNIVERS.
Catastrofele de diverse origini au luat şi iau vieţile a celor destinaţi să umple UNIVERSUL cu viaţă şi mai mult, le aţâţă pornirile animalice în detrimentul CREAŢIEI ŞI CULTURII MULTIMILENARE ALE ACESTEIA.
Mame,iubite,femei ale acestei planete, SPERANŢA este numai în voi de a potoli setea de sânge a bărbaţilor şi ai determina cu farmecele voastre să arunce armele şi să înţeleagă odată pentru totdeauna că moartea nu este iubită şi nici dorită nicăieri în UNIVERS deoarece nu este nici un fel de trecere ci nefiinţa trupului în care se dezvoltă conştiinţa ce uneori poate deveni suflare de viaţă primordială.
LA MULŢI ANI BUCURIA VIEŢII NOASTRE! RESPECT ETERN CELOR PLECATE ŞI O PIOASĂ ADUCERE AMINTE.