ANALIZA JAFURILOR EFECTUATE ÎN NUMELE Statului ?

CE NE DĂ STATUL IN SCHIMB?

–ÎNVĂȚĂMÂNTUL GRATUIT?!…CÂT SE POATE DE SCUMP şi inutil.
-PROTECȚIE SOCIALĂ-Prin care este asigurată moartea dureroasă şi în chinuri. -Foame, frig, lipsă de mijloacele elementare de trai.
-INFRASTRUCTURI, DE TOT PLÂNSU ȘI MAI ALES PROIECTELE DE FEZABILITATE AU PĂPAT BUGETE NAȚIONALE PE ANI BUNI.
-INSTITUȚII DE REPRESIUNE CARE,VEZI DOAMNE APĂRA LEGEA. PARCHETE, POLIȚIE JUDICIARĂ, INSTANȚE SUBIECTIVE,

Adesea văd așa zisele publicații de vânzare de care profită uneori chiar avocații aleși și plătiți să apere cauza.
Cutare casă, singura şi numai de locuit, este scoasă la vânzare de cutare executor, care se numește împuternicitul președintelui țării, pe care nu demult l-au ales , pentru că proprietarul nu a reușit să plătească impozitul, dobânda, pretenția justițiară ,amenda, sau cine știe ce sumă impusă . Omului în cauză, I se ia tot, chiar şi amintirile şi acestea sunt vândute la prețuri derizorii pentru ași scoate sumele cei care se numesc creditori. Aşa s-a ajuns ca familii să plătească pentru greșeala unuia dintre ei.Chiar dacă vinovatul se sinucide sau este ucis de o boală necruțătoare,asigurătorii nu plătesc daunele angajate prin polițe ci se îndreaptă cu recuperatorii mercenari chiar împotriva asiguraților. Este evacuată familia din casă, apartament, sunt confiscate bunuri şi valori sentimentale în numele Dreptății sau a JUSTIȚIEI. Statul este cel mai mare spoliator. El pretinde taxe pe proprietăți, pe venituri. Pe posibilul consum, pe intenția de a face, plătim taxe pe: propria naștere, pe viată, pe copii, pe moartea părinților, a copiilor sau a altor persoane dragi. Plătim taxe pe gândire, pe creații, pe sănătate, pe promisiuni (asigurări) toate în numele conceptului de societate. În așa zisa societate de consum noi suntem cifre, (cod numeric personal) noi suntem poziții în diverse baze de date ale fiscului, a asigurătorilor iar în final un nume pe o cruce deasupra locului de înhumare taxat şi acela pe cel mult 30 de ani. Comuniștii vorbeau despre grija faţă de om, care de fapt se numea grija faţă de conducătorii comuniști ca oamenii ceilalți să nu le ia privilegiile.
Dacă unui proprietar care ți –a închiriat un imobil sau un alt bun de care te folosești I se năzare să vândă proprietatea sau să o închirieze altcuiva din diverse motive , nu găsim motive să contestăm decizia că PROPRIETATEA SFÂNTA . Imobilul este al lui, fie că l-a moștenit, fie că l-a construit şi poate să facă ce vrea cu el. Însă, STATUL care nu are nici un merit asupra proprietăților, vine şi îți cere taxă pe terenul tău pe care ți-ai construit o casă. Apoi dacă ai bani acumulați prin cine știe câte umilințe și auto-constrângeri şi vrei să construiești, ai nevoie de autorizații de fel şi chip, care mai de care mai scumpe, fără a primi absolut nimic în schimb. Materialele şi proiectul de care trebuie să se bucure viitoarea casă de locuit conțin la rândul lor taxe şi impozite. Arhitectul, costă, fără proiect de la arhitect nu primești autorizație, fără autorizație poți risca să construiești contra unei amenzi drastice ce te pune pe butuci, sau riști să se dispună demolarea construcției . Cine sunt beneficiarii , cine sunt statul? Sunt persoane care vin să-ți ceară votul în numele cutărui PARTID pe a cărui program şi statut este prevăzut că dacă ajunge la putere vei trăi mai bine ca şi în paradis. Apoi după ce i-ai dat votul, el devine aprigul reprezentant care votează legi sau amendamente la legi prin care nu mai ai dreptul la viața dată de DUMNEZEU! trăiești ca să plătești taxe la impozite şi impozite la taxe, comisioane la bănci care în loc să-ți dea dobânzi după sumele depuse, ți se ia ultimul bănuț şi ți se calculează sume pe care le datorezi pentru că ai avut curajul să te încrezi în serviciile lor.
Si totuşi CE NE DĂ STATUL IN SCHIMB?

–ÎNVĂȚĂMÂNTUL GRATUIT?!…CÂT SE POATE DE SCUMP şi inutil.
-PROTECȚIE SOCIALĂ-Prin care este asigurată moartea dureroasă şi în chinuri. -Foame, frig, lipsă de mijloacele elementare de trai.
-INFRASTRUCTURI, DE TOT PLÂNSU ȘI MAI ALES PROIECTELE DE FEZABILITATE AU PĂPAT BUGETE NAȚIONALE PE ANI BUNI.
-INSTITUȚII DE REPRESIUNE CARE,VEZI DOAMNE. APĂRA LEGEA. PARCHETE, POLIȚIE JUDICIARĂ, INSTANȚE SUBIECTIVE, JANDARMI, şi uneori PUNE ARMATA SĂ TRAGĂ ÎN POPORUL PE CARE DE FAPT TREBUIE SA- L APERE.
-NESIGURANȚĂ , deoarece apartenența la un bloc militar sau altul a dus la cheltuieli ineficiente .
STATUL VINE CU POLIȚIȘTI, JANDARMI, LUCRĂTORI ŞI UTILAJELE ACESTUIA VOR DEMOLA MUNCA TA FIINDCĂ NU AI RESPECTAT GOGOMÎNIA UNUI PARLAMENTAR APROBATĂ CA LEGE .