În 6 august 2022 o dublă schimbare la față în Baia Mare

Așa cum se anunță, aula facultății băimărene va primi sâmbătă 6 august orele 16 pe fostul premier al României președintele ales nu impus al Partidului Național Liberal, președinte al Camerei Deputaților din Parlamentul României pe nimeni altul decât LUDOVIC ORBAN. RARA AVIS printre politicienii români actuali, acest luptător a devenit un exemplu pentru păstrarea valorilor liberale, care precum pasărea legendară PHOENIX se renaște din propria cenușă pentru a arde pe altarul democrației. Noua sa formațiune politică și a găsit aderenți grei din politica maramureșeană. Deputatul liberal Ioan Hoban nu a pregetat nici o clipă să-și îndrume fiul pe ANDREI HOBAN în pregătirea fundamentului alternativ la actualul desuet și impotent compleu de guvernare.

Cu multă bărbăție Ludovic Orban a știut să facă pasul înapoi în politică atunci când intrigile și făcăturile din laboratoarele opoziției umbreau aura construită zeci de ani. Ca un stegar falnic a ținut la valorile liberale în care crede și le promovează consecvent. Familia liberală a domnului deputat Ioan Hoban, destul de mult și greu încercată a dovedit că poate și știe să păstreze într-o coeziune reală o grupare de liberali autentici ce doresc binele comunității și propășirea întregii Românii. Continuator de cinste a tradițiilor liberale ANDREI HOBAN (fiul deputatului Ioan HOBAN) a preluat spre organizare județeană această FORȚĂ LIBERALĂ ce dorește revenirea ideologiei înaintașilor liberali începând cu Brătienii și terminând cu vajnicii liberali sigheteni din familia Mihály de Apșa a căror realizări au adus România pe cele mai înalte culmi economice capitaliste a anului de referință 1938. Este adevărat că atunci România era condusă de monarhi iar Guvernul și Parlamentul și mai ales Biserica se aflau în slujba neamului.
Pentru precizări și risipirea intrigilor prezentăm biografia tânărului politician ANDREI HOBAN și invităm pe cei care mai cred în valorile liberale autentice să întâmpine cu încredere formațiunea politică a domnului LUDOVIC ORBAN viitor președinte al României.