Haita lui SMACEK a pus discordie in mallul VIVO din Baia Mare. Dar se vând pe cinci lei.

Domnule Tipăruș junior! ca fiu de hotenar nu ar trebui să plătești troglodiți cu prea mulți mușchi și mult prea puțin creier care recunosc faptul că ei nu au fost vaccinați și nici nu vor să se vaccineze dar în virtutea contractului de muncă cu firma dumitale sau pe care o reprezinți (a tartorului de la Cluj),ei au dreptul să verifice lucruri la care nici medicii nu îndrăznesc să se bage. Dacă vaccinul contra a unei boli sau alta este benevol cum vii dumneata să-mi îngrădești dreptul la liberă circulație fără a avea un temei legal, emanat de parlament și semnata de președintele țării? Vei avea de dat socoteală pentru ceia ce ești plătit și pregătit să faci ți ce fac oamenii tăi de fapt. Dacă ai avea o dugheană pe undeva prin Hoteni ai putea selecta clientela proprie. Dar din moment ce ești doar slugă cum îți permiți să nu verifici haidamacii care lasă pe unii să treacă (prin filtru) dacă primește o atenție sau îi lasă o doză de suc la picioare Așa autonumiții agenți de pază solicită fără nici un drept legal acte intime la care pot avea acces conform legilor românești doar cadrele medicale cu acceptul persoanelor în cauză. Principalul agent PATOGEN este chiar individul care nevaccinat ci cu doar o mască transparentă de plexiglas ia contact cu toți cei care intră în complex fără a se dezinfecta sau a lua minimalele măsuri igienico-sanitare.

Haita lui SMACEK a pus discordie in mallul VIVO din Baia Mare
Gligani de carne vie îmbrăcați în paznici au pus stăpânire pe Mallul din Baia Mare permițând după bunul lor plac accesul în complexul comercial. În numele accesului pe baza certificatului verde acești nesimțiți a căror școală este doar sala de forță, alungă în prag de sărbătoare după bunul lor plac sau după mica atenție pe care o primesc clienții din toată zona metropolitană a Băii Mari ce doresc să acceseze complexul VIVO atât de promovat în toate reclamele comerciale locale și interjudețene. La intrările principale sunt postați niște haidamaci sigur nevaccinați care pretind clienților să le prezinte certificatul verde de pe telefonul mobil pe care-l vizualizează pe un soi de lupă electronică. Violând în cel mai clar mod intimitatea fiecăruia , acești indivizi , cică puși de către CONDUCEREA MALLULUI să permită accesul în complexul comercial numai după ce vizualizează ei (niște paznici) acea informație care atestă vaccinarea .
Din moment ce vaccinarea este benevolă și dovada vaccinării nu este și imunizare sau metodă de prevenție , cu ce drept este umilit cetățeanul care are proasta inspirație de a se aproviziona sau hrăni în aceste unități care sunt servite de de agenți de pază ce discriminează accesul cetățenilor mai rău ca în apartheid.
Așa autonumiții agenți de pază solicită fără nici un drept legal acte intime la care pot avea acces conform legilor românești doar cadrele medicale cu acceptul persoanelor în cauză.
Când am fost interpelat personal de către un individ ce-și ascundea ecusonul obligatoriu la intrarea principală în MALL l-am rugat să se prezinte și să mi ofere suportul legal al verificării telefoanelor mobile. CEI CARE NU AU TELEFON MOBIL TREBUIE SĂ PREZINTE DOVADA VACCINĂRII. Deci fiecare client ( care sunt cu sutele În această perioadă trebuie să piardă minim 15 minute pentru a se lăsa violat în intimitatea sa de către haidamacul plătit să apere bunurile comerciale de hoți nicidecum să se metamorfozeze în alte organe medicale specializate în lupta cu diverse toxiinfecții sau boli contagioase.
CINE SUNTEȚI VOI DE FAPT? PENTRU CE SUNTEȚI PREGĂTIȚI? CARE LEGE VĂ DĂ DREPTUL SĂ ÎNCĂLCAȚI DREPTUL LA LIBERĂ CIRCULAȚIE?
Principalul agent PATOGEN este chiar individul care nevaccinat ci cu doar o mască transparentă de plexiglas ia contact cu toți cei care intră în complex fără a se dezinfecta sau a lua minimalele măsuri igienico-sanitare.
SMACEK CINE ÎȚI DĂ ȚIE DREPTUL SĂ -ȚI PUI GADINELE SĂ NE UMILEASCĂ PUBLIC ȘI SĂ ACȚIONEZE PENAL ÎMPOTRIVA CETĂȚENILOR. AȚI SCĂPAT BASMA CURATĂ CÂND AȚI BĂTUT BIETUL OM ÎN NUMELE PANDEMIEI? EI, DE ACUM VEȚI PLĂTI DAUNE ȘI VOI ȘI CEI CARE V-AU ANGAJAT ÎN ASTFEL DE SERVICII ANTIUMANE.
SĂRBĂTORILE SĂ LE PETRECI LA SPITALE CU TOATĂ HAITA TA ȘI ATUNCI CÂND SE VA ABATE CEVA RĂU ASUPRA TA SĂ ȘTI CĂ E ȘI GÂNDUL CELOR UMILIȚI DE VOI ȘI FUNCȚIONEAZĂ.