GEORGE SIMION VA SOSI AZI ÎN BAIA MARE

Liderul necontestat al AUR parlamentarul GEORGE SIMION va fi prezent azi începând cu orele 16 în parcul din fața CATEDRALEI ORTODOXE DIN BAIA MARE, prilej cu care se vor strânge semnături pentru demiterea președintelui care a declarat eșuată România. Codul de Conduită și Integritate al AUR de pe site-ul formațiunii include printre principiile de bază „Politețe și curtoazie în raport cu instituțiile statului, colegi și oponenți: să ai necontenit o atitudine cavalerească grație căreia să-i dai impresia celui din fața ta, oricine ar fi, că are un rost important în această lume”.

Liderul Aur a cărui formațiune politică a devenit parlamentară cu sprijinul a peste 500.000 de voturi ( așa cum declara BEC și AEP) va face un tur politic în Maramureș. Azi va fi prezent prin localitățile de pe Valea Vișeului iar după masă va fi în mijlocul băimărenilor și nu numai preț de o oră și poate mai mult pentru a transmite mesajul său de iubitor de țară și popor. Caravana sa ce umple țara de speranțe și viitor curat pentru acest popor va sosi și în Baia Mare. CEI CARE DORESC SĂ SE ALĂTURE DEMERSULUI PATRIOTIC SUNT AȘTEPTAȚI ÎN PARCUL DE LA CATEDRALĂ!

Codul de Conduită și Integritate al AUR de pe site-ul formațiunii include printre principiile de bază „Politețe și curtoazie în raport cu instituțiile statului, colegi și oponenți: să ai necontenit o atitudine cavalerească grație căreia să-i dai impresia celui din fața ta, oricine ar fi, că are un rost important în această lume”.