FRANCIS TOBA ESTE REVOLUTIONAR ȘI NU ALTCEVA.

FRANCIS TOBA ESTE REVOLUTIONAR ȘI NU ALTCEVA.
Merită mai mult ca Ludovic Orban(fiu de securist) să fie ales presedintele Camerei Deputaților.
A APARAT IDEALURILE REVOLUTIEI DIN 1989. A INTEROGAT UCIGAȘII IN HAINA DE MILIȚIAN CARE AU TRAS LA SIBIU ÎN REVOLUȚIONARI NEINARMAȚI.

FRANCIS TOBA ESTE REVOLUTIONAR ȘI NU ALTCEVA.
Merită mai mult ca Ludovic Orban(fiu de securist) să fie ales presedintele Camerei Deputaților.
A APARAT IDEALURILE REVOLUTIEI DIN 1989. MILIȚIENII CARE AU TRAS ÎN REVOLUȚIONARI ȘI AU REFUZAT SA PREDEA ARMELE ASCUNȘI ÎN SPITALUL JUDETEAN TREBUIAU EXECUTAȚI DACĂ VARFUL COMUNIST, CUPLUL CEAUȘIST A FOST EXECUTAT FĂRĂ ALTE DEMERSURI.
ÎN SIBIU EXISTA O PUTERNICĂ FORȚĂ COMUNISTĂ ȘI MILIȚIEINII SI SECURISTII AU REFUZAT SA RECUNOASCĂ REVOLUTIA. FIUL DICTATORULUI ERA PRIMSECRETAR. OARE AȚI UITAT? AU UCIS PESTE 100 DE REVOLUTIONARI. UCIGAȘII ACESTORA(revoluționarilor) NU POT FI CONSIDERATE VICTIME? COMBATANȚII DINTR-UN COFLICT ARMAT AU ȘI VICTIME. PROTESTATARII DIN 1989 NU AVEAU ARME. CEI CARE CERCETEAZA CRIMELE COMUNISMULUI DIN 1947 PÂNĂ ÎN 1989 SE MIȘCĂ MAI GREU CA OCHIUL MORTULUI.TREBUIESC LUATE LA RÂND LOCALITĂȚILE ȚĂRII ȘI EVALUATE PERSOANELE CE AU FOST SECRETARI DE PARTID, CONDUCATORI DE UNITATIECONOMICE ȘI ANALIZATE DEZVOLTAREA LOR IN CAPITALISM,DUPĂ 1989 ȘI ERADICATE DIN CONDUCEREA ACTUALA FII ȘI FICELE ACELORA CARE AU DISTRUS CARIERE SI AU EXPLOATAT IN NUMELE SOCIALISMULUI CELE 20 DE MILIOANE DE NAPASTUIȚI CE S-AU RIDICAT IMPOTRIVA COMUNISTILOR. PĂSTRAREA LOR ÎN FUNCTII DE CONDUCERE AU DISTRUS ECONOMIA.DEJA CHIAR NEPOȚII CELOR CARE AU PUS LABA PE AVEREA NAȚIONALĂ SUNT MAGNAȚII CU AȘANUMITELE GULERE ALBE CE BENECIAZA DE RESURSELE ȚĂRII.
ÎN 1989 A FOST RĂZBOI LA SIBIU! FRANCISC TOBĂ ESTE MILITARUL CARE A TRECUT DE PARTEA REVOLUȚIEI. CUM SĂ NU-L ACCEPȚI DEPUTAT? DACĂ NU REUȘEA REVOLUȚIA FIȚI SIGURI CĂ EROI CA FRANCIS TOBĂ AR FI FOST EXECUTAȚI DE COMUNISTI. ACUM URMAȘII TERORISTILOR DIN 1989 SE RIDICĂ ȘI ACUZĂ? NEVESTELE TERORIȘTILOR (MILIȚIENI) A CĂROR SOȚI AU FOST UCIȘI ÎN SCHIMBUL DE FOCURI CU ARMATA AR TREBUI SĂ SE RETRAGĂ LA MANĂSTIRE PENTRU A SE RUGA PENTRU PĂCATELE SOȚULUI ȘI NU SĂ POZEZE ÎN VICTIMĂ.ACESTOR URMASI DE TERORISTI DIN REVOLUȚIA DIN 1989 TREBUIA SALI SE RETRAGA DREPTUL LA VOT SI SA FIE OBLIGATI TOATĂ VIAȚA SA PLATEASCĂ DAUNE ADEVARAȚILOR URMAȘI AI REVOLUȚIONARILOR UCIȘI DE MILIȚIENI ȘI SECURIȘTI.