EXCLUSIV Rechizitoriu DNA: Cum au fost prinşi cu minciuna PSD şi fostul trezorier al partidului, Mircea Drăghici / Nou dosar penal pentru Drăghici şi pentru şeful „fabricii de site-uri pro PSD”

Detalii spectaculoase ies la iveală din rechizitoriul DNA în cazul fostului trezorier al PSD Mircea Drăghici, document intrat în posesia G4Media.ro. Drăghici a fost deferit Justiţiei la sfârşitul lunii iulie pentru că ar fi furat bani din subvenţia primită de partid de la stat, ca să îşi cumpere vilă în Pipera şi Mercedes. Este judecat pentru utilizarea subvențiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate şi delapidare. Prejudiciul total se ridică la aproape 450.000 de euro.

Cum s-a apărat Drăghici

Fostul trezorier PSD a susţinut că a cumpărat vila din Pipera pentru PSD ca să o folosească drept sediu pentru activităţile online ale partidului.

Drăghici a adus chiar şi un martor, pe Nicolae-Andrei Vasile, care i-a susţinut versiunea şi a declarat că a lucrat online din „sediul” din Pipera (oraşul ...(citește articolul complet pe G4MEDIA.RO)