Egy UDMR európai parlamenti képviselő kinyilatkoztatásokat tesz Nagybányán

Keveset tudunk választott tisztségviselőink(?) tevékenységéről az Európai Parlamentben. Băsescuról, Falcáról, Haváról tudható, hogy az első a Securitate öntözője volt, és még ha miniszter, főpolgármester, elnök is volt két mandátumban, a gyalázat oszlopa a második árnyéka. Falcăról és Haváról nem igazán tudni semmit, csak azt, hogy a 736 EP-képviselő között vannak, mert csak a román nyelv dialektusait beszélik abból a területből, ahonnan származnak, anélkül, hogy elsajátították volna azokat a forgalmi nyelveket, amelyeken keresztül hallhatóak, és nem. értett. A PDL és más kisebb pártok baklövései történelmiek és monumentálisak. a kelet-európai országok európai parlamenti képviselőinek szavazatai az égből valók, és ezért keveset tesznek azokért, akik megválasztották vagy elküldték őket arra a magas európai fórumra, és bármit megtennének (még azt is, amit Oidipusz tette) csak azért, hogy újabb, ugyanilyen jól fizetett mandátumot kapjon. Így a romániai EP-képviselők nem találkoznak, nem vitatnak meg előre nemzeti kérdéseket, hiszen például a környező országokból érkezőknek nincs napirenden nemzeti ügyek, csak szigorúan személyesek. A különféle "ideológiai, liberális, szociáldemokrata internacionáléhoz" való tartozás fontosabb, mint Románia nyelve és érdeke, amely valójában, végül is közvetve vagy közvetlenül fizeti meg neki, hogy ügyét és politikáját szolgálja Európa előtt. A fő érdek a minél több mandátum megszerzése és a kellő ismertség megszerzése, hogy abban az esetben, ha a párt nem éri el a minimálisan elvárt százalékot, akkor is találjanak számára tanácsost vagy hasonló állást, aki megvédi őt a következő napok generációinak aggodalmai. A válaszok és a tompa beavatkozások a homlokzatra szólnak, és csak azért beszélnek egymással, hogy felhívják magukra a figyelmet.

A csoportos vagy saját érdekek elsőbbséget élveznek a valós európai problémákkal szemben, de különösen a nemzeti problémákkal szemben, az ezekből az ellentmondásokból nyerhető előnyök sokkal fontosabbak, mint a források, védelem vagy korlátozások megszerzésére irányuló egységes szavazás eredményeként megvalósuló történelmi megoldás. eset lehet .
Bebizonyosodott, hogy az európarlamenti politikusok bábok (bábok), akik már nem népszerűek a választók körében, mivel nem tudnak semmi kedvezőt felmutatni a származásuknak megfelelő nemzet számára, és újabban az alvilágba, ill. a legfelső hierarchiából induló kompromittáló vállalkozások, amelyek családtagjai mélyen érintettek az árnyékos üzletekben. Óvatosan kerüljük a TABU-problémákat, nehogy megzavarják a védelemként és univerzális csodaszerként (értsd: LETHAL) árusított haszontalan termékek, mint például a ruhamaszkok és különösen a különböző oltások, mint a világjárvány ellenszerei. A kis létszámú közönség (minden rosszban van jó is) szabadon tudott párbeszédet folytatni a témáról anyanyelven az apával. a férj, az újságíró, a politológus ma etnikai európai parlamenti képviselő, a F.U.E.N. elnöke. amely a Lorant V elnevezésre válaszol.