DUMINICA GRI ȘI CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PNL

După ce au falsificat alegerile de la ultimul congres prin aducerea delegaților aleși pe sprânceană pentru al vota doar pe Câțu, iată că la șase luni este avortat acest impediment politic adus din ordinul unchiului Sam la butoanele României prin preluarea președinției ultimului partid istoric și a guvernului în vrie. Chiar dacă s-a dat alarma privind moralitatea șefului de guvern, s-a tot trenat debarcarea găunosului care avea calități de Cosa Nostra nicidecum de premier.

Iată că de Duminica Neagră a ortodoxiei dar de cea ALBĂ a Catolicismului se întâmplă remobilarea Partidului Liberal cu oameni deșchiși și care chiar au depus jurământ de credință poporului atunci când s-au înrolat în ARMATA ȚĂRII. Nicolae CIUCĂ cu toate tarele lui cazone și îndoielnicul doctorat a demonstrat iubire de aproape deci și de neam. Are principii liberale dar și considerente social democrate atât de necesare după nesimțita pandemie dar mai ales în culisele unui război fratricid al slavilor ortodocși.
Delegația maramureșeană respectiv cea sigheteană are coloană vertebrală și știe ce este mai bine pentru liberali. Este regretabil faptul că garda veche liberală este prea puțin prezentă deoarece la conducerea PNL din Maramureș sunt alte doctrine la reprezentanți și aleși. Oricum suflul nou liberal se face simțit și să sperăm că dorința binelui pentru popor și patrie va triumfa și-n această zi de sfântă amintire când FIUL OMULUI a intrat triumfal pe un asin în cetatea IERUSALIMULUI. Dumnezeu să vă lumineze mintea și voința spre o nouă ORDINE dar nu mondială ci doar LIBERALA.