Dumbrăvița parlamentară

În istoria hilară a Maramureșului am avut republica de Valea Porcului. Iată că acum avem parlamentul de la Dumbrăviță! primarul cu doctorat și cu neamuri de fișcarăș a lăsat pierdute 14 ha de glie pășunistă,un fost poligon militar dăruit de Ministerul Apărării comunei, care l-a pierdu(?)t în favoarea unor mitici de sânge a lui premierul Bombonel, care l-a rândul lor lor l-au vândut(?) unui tremurici fost prefect ce împreună cu un notar cu nume de vițel biblic (mort) deja, au întabulat terenul în pofida anulării licitației de către Curtea de Apel Cluj!

Dumbrăvița parlamentară
De când imberbul a ajuns la butoanele PNL din Maramureș, neamurile sunt pe primul loc. Indiferent de valoarea și faptele liberalului maramureșan, el ionelul promovează ce vrea și pe cine vrea. Ascensiunea unei profesoare care efectiv și-a cumpărat titulatura la liceul GH Șincai este strigătoare la cer. Cu toate acestea este pusă pe locul 2 la Consiliul județean în pofida altor doamne care din nesimțirea ei, s-au retras elegent în Coaliția pentru Baia Mare, respectiv Maramureș. Au dovedit că ele poartă grija cetățenilor și nu a intereselor proprii.
Desigur trupeții au profitat de situație și au continuat să ceară drepturi și candidaturi . Să vezi alpinistul mondial pe primul loc la Senat din partea băimărenilor? Oare ce îl recomandă ? faptul că la ultimele alegeri a intrat cu toptanul în consiliul local. Acum 4 ani erau doi consilieri, iar voturile obținute din coșul electoral suficiente pentru încă una dintre propuneri. Cât despre valoarea lui electorală, aceasta i-a ieșit pe nas, când a candidat de primar. Cu găselnița neoprotestantă actualii ziși liberali au urcat nu în preferință, ci au adus la urne oameni, care de regulă în snobismul lor nu le păsa cine le asigura minima existență. Iată că prin tertipuri non meritocratice ajung pe listele parlamentare persoane care n-au cum fi dezideratul celor cu simpatii ai ideologiei liberale. Verificând IQ acestor propuși precum și valoarea morală constatăm că neamurile din Dumbrăviță și cotizanții grași sunt pe placul Ionelului. „Preteni din București” nominalizați pe loc eligibil în Maramureș ? cine îți dă dreptul bă retardatule să numești tu, cu gașca ta neliberali și nemaramureșeni pe listă?
VOR FI VOTATI CÂND VOR ZBURA PORCII!
Leagănul liberalismului maramureșean Sighetu Marmației pe cine are candidat liberal pentru PARLAMENT? Maramureșul voievodal este reprezentat de un rus?ungurii sunt mult mai mulți ȘI ȚIGANI SUNT MAI MULȚI, iar actualul lor propus din nou de parlamentar este tot Baranga. Economistul lor nor-by, este cu școală comercială , diploma de economist este suspectată. Ungurimea nobilă a Maramureșului , nu mai are parlamentar de vre-o 15 ani . Ucrainenii de pe valea Ruscovei, Rone și Remeți au reprezentantul lor de UUR!
Ați dat peste cap țara! Ați mințit cu toate! De la mandolină la tine Ionele vă prefaceți îngeri dar sunteți demoni!
Dacă a dat dracul să pună Dragnea o proastă de premier, voi nu v-ați lăsat mai prejos? Ați profitat de prostia lor și v-ați uns premier, un ce? Unul care se laudă că a plătit din banii noștri datoriile celorlalți din USL? Cum adică ? să mă bucur că bancomatul îmi dă banii mei cu țârâita? dacă era un război și mureau 2 milioane de români, nu era mai mare paguba pe care ați făcut-o prin măsurile de „PROTECȚÍE”(?) a populației care moare pe capete la ușile spitalelor și mai ales în abatoarele umane numite ATI. Nu mai este mult de așteptat și vei da de seamă!