Domnule Câmpianu? ministru esti ?

Ce gândire defectuoasă la Ministerul Educației învățământului ? Cu astfel de măsuri, veceurile vor fi tot în curtea școlii, fie turcești sau doar private ca la pușcărie, copii vor ieși tot plini de excremente volatile în haine, păr și alte porți ale infecțiilor din non igienă.

Ce gândire defectuoasă la Ministerul Educației învățământului ?

Cum draq să dea examenul de păstrare a postului, profesorii directori, taman pe 27 iulie?
Atunci e perioada cea mai cruntă a unui an școlar! Bacalaureat, contestații, admiteri, examene de tot felul pentru elevi, ACTIVITĂȚI ÎN CARE directorii cât de buni sau cât de (ne)buni ar fi, trebuie să fie prezenți mai mult de 10-12 ore pe zi. Chiar trebuie sa fie prezenți.
După cum se vede consilierii sau secretarii de stat care propun și permit astfel de anomalii, dar primesc salarii pe ștatul de funcțiuni al acestui minister, chiar nu au nimic în comun cu procesul de învățământ.
Când și cum să învețe tematica legiuitoare și toate celelalte competențe directorii? nu au timp nici să respire în acea perioadă. Sau sunt directori de rezervă? care anii trecuți și-au început cariera didactică și și-au învățat rolul ca Irodul din Viflaiem AVÂND EXPERTIZĂ ÎN LIPITURI? DE AFIȘE? Cu astfel de măsuri, veceurile vor fi tot în curtea școlii, fie turcești sau doar private ca la pușcărie, copii vor ieși tot plini de excremente volatile în haine, păr și alte porți ale infecțiilor din non igienă. Cât au stat acasă și au fost vezi Doamne să preia tainele învățăturii de pe telefoane mobile, că de tablete s-a făcut vorbire dar doar foarte puțini primari au reușit să doteze școlarii cu aceste altfel de tăblițe fără plaivaz.

Dar lucrarea lui, numit Sarsailă, depășește Revelația, care chiar dacă se întâmplă pe alocuri este depășită mult în răutate și atrocități. Vremurile cu "progresele" lor aduc DISTANȚAREA SOCIALĂ, în locul iubirii, aduc suspiciunea că cel drag este purtător de moarte și în loc să-l ții în brațe când se sfârșește, te uiți cum trupul fără viață este batjocorit în numele vieții.
Ceea ce este organizat împotriva omului, a descendenților și înaintașilor acestuia este nemaipomenit în istorie. Să afirmi că părinții trăiesc prea mult și costă prea mult întreținerea lor? Când ei și numai ei au dat tuturor viață, sens și confortul de a trăi altfel. Să purcezi la îndobitocirea lumii ascunzându-le învățătura adunate de milenii pe motiv că se poate infecta lumea mai repede decât se poate adapta acestei forme de gripă ciumată. Popoare recunoscute ca învingătoare , mari gospodari, disciplinați și mândri de proveniența lor este tot mai asuprită în numele protecției medicale, luându-se cele mai elementare drepturi în numele instinctului de conservare? Nemții, italienii, spaniolii, olandezii, francezii și toate celelalte popoare colonialiste stau ca mieii de paște în abatoare umane așteptând înțepătura formală în braț care vezi Doamne îi apără de virusul diabolic, trăind umilințe de neconceput. Cred și văd că păgânii au pus stăpânire pe creștini, le îndeasă burca atât de contestată pe bot mințindu-i că aceasta cârpă mizerabilă este o armă împotriva dușmanului NEVĂZUT. Parcă nefiind de ajuns umilințele și măsurile crizate , iată că diabolicul se răstălmăcește prin capii descăpățânați ucigând fără milă ultima șansă de a avea măcar directori capabili în școli, dacă profesoratul este cum este.
DECI DOMNULE CÂMPIANU. ADUNĂ-ȚI CIRACII ȘI MUTAȚI DATA EXAMENELOR DE DIRECTORI, PE LA FINELE LUI AUGUST.