DOI SAU TREI SE BAT ȘI UN NIMENI CÂȘTIGĂ?

INSTANȚELE ȘI DECIZIILE LOR NU TREBUIESC COMENTATE! SEPARAREA PUTERILOR ÎN STAT ESTE ARGUMENTUL CONSTITUTIONAL! ȘI TOTUȘI CÂND SE DĂ SATISFACȚIE ÎNTR-UN PROCES, CHIBIȚULUI,NU JUCĂTORILOR, CE SĂ MAI CREZI DESPRE JUDECATA INAMOVIBILULUI? CU TOATE CĂ PROCURORUL NU A SESIZAT NICI O CLIPĂ CĂ ACEST PARTID VERDE TREBUIE RADIAT DIN REGISTRUL PARTIDELOR DEOARECE NU AU CONVOCAT CONGRES DE ALEGERI TIMP DE 7 (ȘAPTE ANI) DIN 2012 PÂNĂ ÎN IANUARIE 2019.

După ce timp de doi ani se judecau președintele dr. Claudia Luminița Adi Maria Simoiu aleasă în congresul din ianuarie 2019,(un congres tras de păr deoarece timp de 7 ani nimeni nu a mai catadicsit să convoace congresul obligatoriu odată la patru ani) cu secretarul general Dumitru Silviu și președintele executiv Damov Constantin, iar termenele erau date în batjocură interzicând-se practic accesul la dreptul de a fi ales la plebiscitul parlamentului european, la alegerea președintelui, la alegerile locale și în final cele parlamentare. Termenele au fost viciate, ba de greva grefierilor, apoi apoi de vacanțele justițiarilor, de pandemiile cu valuri, în așa formă că practic s-a dat mână liberă împotriva unei Ordonanțe Președințiale emisă de Tribunalul București ca un actor să preia fără nici un drept sau prevedere legal-statutară conducerea partidului VERDE. Acest puci s-a realizat în complicitate cu actele samavolnice și de rea credință pe care secretarul general Dumitru Silviu le opera cu ajutorul unei doamne ce se ocupa de înscrisuri în Registrul Partidelor, nimeni alta decât o Iacob Paula, desigur nu celebra avocată, fostă vicepreședintă a Partidului Verde care s-a stins înainte de începerea sarabandei absolut antidemocratică, dar o bună cunoștință a secretarului general care ține ideologia VERDE sub pragul electoral de 1%, conform indicațiilor stăpânilor săi orientali. Chiar dacă orice modificare în conducerea Partidului Verde a fost interzisă prin Ordonanță Președințială judecata Curții de Apel a permis Samavolnicului Călinescu Florin INTERVENIENT în prea lungitul proces, iar culmea, APELURILE COMBATANȚILOR ÎNREGISTRATE LA CURTEA DE APEL ÎN ACEASTĂ CONFRUNTARE AU FOST RESPINSE ȘI S-A DAT SATISFACȚIE...CUI ? IA GHICIȚI! INTERVENIENTULUI CARE POMPOS S-A AUTODENUMIT PARTIDUL VERDE, NIMENI ALTUL DECÂT CĂLINESCU FLORIN obraznicul de la ROMÂNII AU TALENT de unde a primit ca milițienii a treia cizmă.
DE CÂND CĂLINESCU FLORIN ȘI-A SCHIMBAT NUMELE ÎN INTERVENIENTUL PARTIDUL VERDE? CUM SE FACE CĂ ZECI DE MII DE MEMBRI A CĂROR PUTERE S-A EVIDENȚIAT LA ALEGERILE LOCALE ȘI PARLAMENTARE ÎN 2012 AU FOST RECHIZIȚIONAȚI DE UN NIMENI POLITIC, UN TRASEIST INCOMOD(LIBERAL,ECOLOGIST, DAR NICI ÎNTR-UN CAZ VERDE) A CĂRUI REZULTATE ELECTORALE PERSONALE SUNT LA PICIORUL BROAȘTEI?
CINE ESTE JUDECĂTORUL CARE A RESPINS JUDECATA UNOR FAPTE STRIGĂTOARE LA CER? CUM VA MOTIVA ACEASTĂ ABERANTĂ DECIZIE ȘI CARE VA FI POZIȚIA CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII FAȚĂ DE CEL CARE A SFIDAT ORICE SE POATE NUMI ARGUMENT JURIDIC, PENTRU A DA SATISFACȚIE INTERVENIENTULUI?