Discriminare sexuală la primăria Ocna Sugatag

Fitnnes-ul și gimnastica de întreținere pentru femei este peste 100 de euro/ ora!
Sălile de sport construite pentru copii și populația comunei turistice balneare Ocna Șugatag au ajuns la cheremul unui dj(?) fără studii și coloană angajat ca referent cultural sau altfel zis culturnic de nunți. Ady Orga ajuns stăpân pe sălile de nunți și botezuri, denumite săli de sport ,închiriază după bunul său plac proprietățile UAT- ului Ocna Șugatag.

Sălile de sport construite pentru copii și populația comunei turistice balneare Ocna Șugatag au ajuns la cheremul unui dj(?) fără studii și coloană angajat ca referent cultural(?) sau altfel zis culturnic de nunți. Ady Orga ajuns stăpân pe sălile de nunți și botezuri, denumite săli de sport ,închiriază după bunul său plac proprietățile UAT- ului Ocna Șugatag. Dacă pentru terenurile de fotbal acoperite sau nu, închiriate nu se eliberează și nu se evidențiază venituri în primărie din această activitate, în schimb atunci când aceleași săli sunt solicitate pentru fitnnes sau gimnastică de întreținere ,tarifele solicitate organizatorilor sunt exorbitante. Fără a avea vre-un aport personal sau merit cultural acest guzgan de nunți produce pentru el și acoliți venituri necuvenite. Aparent activitățile sale par domestice și pașnice, dar ele ascund subversiv campania electorală proprie știind că zilele primarului psd de Ocna Șugatag sunt numărate de ANI. În cumințenia lui Ady așteaptă ca vicesa să preia prerogativele primarului, iar el să apară ca candidatul minune la această primărie, unsă cu fonduri gândite și produse de alții. Este adevărat că nu-i colacul a cui îl coace, dar nici nu trebuie lăsată vulpea să păcălească din nou croncul din Breb și să-i fure cașul din clonț. Femeile comunei Ocna Șugatag sunt majoritare în structura populației . Tinere sau mature ele produc veniturile, prin muncile ce le depun ziua și noaptea în unitățile turistice, care sunt principala activitate economică. Disconfortul creat de firmele ce au preluat în subantrepriză lucrările de modernizare ale comunei este imens. Timpul balnear se scurge tăcut și rece, dar accesul la pensiuni este cumplit iar utilitățile sunt la genunchiul broaștei datorită proastei conduceri, din păcate psd-iste , neadaptată la nevoile actuale. Fără pregătire minimă dar mai ales fără inspirație managerială, ciudatele personaje ce au prins posturi în primărie sunt persoane fără chemare și fără iubire de locuitori. Satele aparținătoare , precum și locațiile istorice sunt abandonate, iar dacă li se ia slatina din salina prăbușită, localitatea va deveni o așezare fără locuitori. Jalbele cu nemulțumiri curg spre forurile superioare. După 30 de ani de neocapitalism, o localitate cu pretins interes turistic național nu are apă curentă, și nici canalizare. Drumurile de acces la zecile de pensiuni sunt distruse iar curățenia și aspectul lasă mult de dorit. Blocurile construite în epoca de aur, foste lagăre de concentrare și exterminare pentru bătrâni și orfani, sunt în paragină chiar dacă sunt considerate proprietăți ale Consiliului Județean Maramureș. Populația are un bagaj genetic complet diferit de al altor localități, deoarece salina găzduia pe viață, ocnași, din tot imperiul austro-ungar. Totuși anumite exponente ale sexului frumos reușeau să se împreuneze cu ocnașii dând naștere la caractere și structuri antropologice dure și agresive, veșnic nemulțumite.
Revenind la discriminarea practicată de Ady Orga, acest individ trebuie eliberat urgent din funcția de satrap cultural și trimis la fostul său job. Altfel la următoarele alegeri ce bat la ușă veți avea candidați chiar și mongoloizi.