Dezvoltatorul imobiliar sfidează bunul simț! Are prea mulți bani ?

Domnul Corșinschi mare dezvoltator din municipiul Baia Mare, în marea sa grabă de a face bani a uitat că toaletele de serviciu din cadrul amenajărilor de șantier au o anumită destinație și locație. Astfel pe strada Salciei la intersecția cu strada Berăriei toaleta mobilă a montat-o în fața caselor unde locuiesc și oameni și mai sunt și copii care nu înțeleg ce fac acolo domnii care construiesc blocul din vecini.

Bașca din mare sa grabă de a dezvolta locuințe a distrus gardul unei vecinătăți și chiar dacă a promis că va repara paguba, dar a lăsat ca problema să o rezolve altcineva. Știm că dumnealui se laudă cu prietenii la vârful conducerii municipale, dar edilul nu ar fi de acord cu astfel de atitudini batjocoritoare la adresa alegătorilor săi. Nu căuta domnule dezvoltator, sămânța de scandal, că unora! ...LE PLACE JAZZUL și nu numai manelele.
Deocamdată rugămintea vecinilor și a păgubiților este să dovedească dumnealui dezvoltatorul că are cei 7(șapte ani ) de acasă și să păstreze minimul de tradiție de acasă unde desigur avea și dumnealui WC ul în curte. Însă toaletele țărănești nu se montau în fața porții ci în fundul grădinii. Oare chiar așa ar fi procedat dacă ar fi construit și ulița copilăriei sale ăn fața casei părintești?