DEPUTATUL EXCLUS DIN UDMR APJOK NORBERT A DECLARAT CĂ ARE STUDII SUPERIOARE! DAR NU ARE!

CONFORM UNEI PREVEDRI STATUTARE A UNIUNII DEMOCRATICE A MAGHIARILOR DIN ROMÂNIA CANDIDAȚII PENTRU PARLAMENTUL ROMÂNIEI TREBUIE SĂ DOVEDEASCĂ CU ACTE ORIGINALE CĂ AU ȘI STUDII SUPERIOARE. DEPUTATUL DEPUTATUL APJOK NORBERT DIN COLTĂU - MARAMUREȘ CHIAR ȘI LA ALDOILEA MANDAT NU A PUTUT DOVEDI CĂ ARE ȘI STUDII SUPERIOARE. LA DOSARUL DEPUS LA BIROUL UDMR, DIN FRACTIUNEA MARAMURES,ORGANIZATIA TERITORIALĂ BAIA-MARE, NU SE GĂSESC ASTFEL DE ACTE.

Deoarece deputatul UDMR Apjok Norbert, înscris și ales pe listele UDMR a fost exclus din UDMR am cerut conducerii (interimare) a Maramureș în baza Legii 544/2001 o poziție sau actul în sine BURAT, CARE DOVEȘTE PREGĂTIREA SUPERIOARĂ SAU NU A DOMNIEI SALE, iar în zonele care sunt date de identitate protejate, pentru a lămuri pentru alegătorii acestei formațiuni situația exactă și corectă. Răspunsul primit și semnat de domnul președinte interimar Szekely Istvan este controversat în sensul că dumnealui lasă să se întrevadă că ar exista un astfel de act de studii dar INFORMAȚIILE CU PRIVIRE LA DATELE PERSONALE SE EXCEPTEAZĂ CONFORM PREVEDERILOR LEGII 544/2001 INVOCATE.

Numai că noi nu am cerut adresa și nici CNP domnului deputat sau seria și numărul cărții de identitate, ci doar o copie după actul original (BLURAT, cnp, adresa) pe care să se vadă numele, data eliberării si fotografia absolventului durata studiilor precum și emitentul. dacă studiile sunt efectuate în Europa atunci se impune și echivalarea acestora. Desigur declarațiile în fals și mai ales înșelăciunea comisă pentru a obține întâietatea pe buletinul de vot și în final calitatea de deputat este compatibilă ca utilizarea falsurilor din declarații a în vederea obținerii unor foloase(necuvenite?) Acest deputat Apjok Norbert la al doilea mandat 2016-2020, 2020-2024 a mințit și înșelat continuu din 1916 și în prezent că este cel mai potrivit candidat al UDMR din Maramureș. A înșelat conducerea care l-a propus pe listele UDMR. Declarațiile lui din parlament nu au fost fructuoase, comunitatea maghiară din Maramureș nu a simțit aportul său, în schimb declarația de avere a devenit deosebit de fructuoasă în comparație cu ceea ce a declarat în 2016. Chiar nu avea nimic pe numele său, LA DATA INTRĂRII ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI, iar veniturile familiare erau doar din partea soției. Declarația de avere depusă în Parlament in ianuarie 2021 depășește așteptările.

AFIRMAȚIA DUMNEALUI CĂ RĂMÂNE PARLAMENTAR PENTRU A SERVI INCONTINUARE CAUZA ETNIEI MAGHIARE ESTE HILARĂ. DACĂ NU AFĂCUT NIMIC FOLOSITOR ÎN PRIMII PATRU ANI CELOR CARE L-AU VOTAT ÎN 2016, ATUNCI ÎN CONDIȚIILE ACTUALE DE CRIZA SI PANDEMIE, CE VA MAI PUTEA FACE. Cred că falsul și uzul de fals pentru a primi imunitate parlamentară și avantajele acestei funcții pot fi analizate de către un Înalt complet de judecată din România.