Deputatul de Maramureș, Darius Pop, membru în Biroul Național de Conducere AUR

Județul Maramureș are, începând de duminică, 27 martie, un reprezentant în Biroul Național de Conducere (BNC) al Partidului Alianța pentru Unirea

Deputatul de Maramureș, Darius Pop, membru în Biroul Național de Conducere AUR

Județul Maramureș are, începând de duminică, 27 martie, un reprezentant în Biroul Național de Conducere (BNC) al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, în persoana deputatului Darius Pop. Acesta face parte din echipa propusă pentru BNC de președintele AUR George Simon și votată de 784 de delegați prezenți la Congresul AUR.

Moțiunea câștigătoare, ”ROMÂNIA BOGATĂ: Creștină și Democrată”, reiterează valorile naționale de care este atașat partidul AUR și promite o Românie puternică, suverană în Uniunea Europeană, în care criteriul meritocrației, al competenței profesionale, să stea la baza accederii la funcțiile publice.

Obiectivul AUR pentru următorii ani este să devină prima forță politică a țării și să guverneze în România pentru români.

Darius Pop a fost ales deputat AUR în circumscripția electorală nr.26 Maramureș la alegerile parlamentare din anul 2020.
Domnul deputat face parte din Comisia de Cultură în cadrul Parlamentului, în calitate de secretar.
Referitor la activitatea parlamentară domnul deputat, Darius Pop, a propus 30 de inițiative legislative, 1 proiect de hotărâre, 2 întrebări și interpelări, 3 declarații politice și 1 moțiune.