Deputatul Apjok Norbert nu are cuvânt! a mințit în 2016 ! a mințit în 2020 !

Cum se poate ca un partid sau o organizație asimilată unui partid sa nu poată retrage un sperjur, un trădător , un mincinos descoperit după ce a depus jurământul de parlamentar. Cum de se poate acorda imunitate unui individ care s-a dovedit toxic pentru formațiunea politică ce ia dat chip dar mai ales țării în cărui parlament a ajuns deputat.

În 2016 declarațiile sale de avere erau egale ca ale oricărui boschetar cu sau fără pungă cu aurolac. Toată căpătuiala provenea dinspre consoartă iar el avea pantofii rupți si tureacul cârpit. nimic nu avea de dat ungurimii acest mălai mare din Coltău, sprijinit de predicatorul ecvestru de duminica (TARR vagyok! ugyee, hogy nem tamit! care-i purta oala de noapte prin satele cu preponderență maghiară, oală plină de promisiuni fără acoperire dar de import. Conta faptul că acest grobian își asigura alegătorii, ca el va fi, cel puțin cât deputatul UDMR de SATU-MARE care a adus pe malul Someșului sătmărean pe ministrul agricultorilor din Ungaria. Promisiunile fără amestec în economia altui stat au prins cheag oferindu-le piețe de desfacere la preț competitiv fermierilor români de etnie maghiara din fostul si renăscutul PARTIUM
Minciuna are picioare scurte și chiar foarte scurte, chiar UDMR UL numit de Apjok Norbert PSD ulde limbă maghiară l-a descoperit pe impostor și l-a dat afară din organizația etnică. Chiar dacă a promis că se va retrage după alegeri și va oferi locul altui deputat, se pare ca mălai mare slujește interese oculte sorosiste, dăunătoare si nației române și toxice celei maghiare. Eliminarea acestui măr putred din lada ungurească rosii, verzi și albe, trebuie făcută cât se poate de repede. El apjok norby nu are ce căuta în parlamentul ROMÂN sub nici o formă. Conducerea interimară a UDMR Maramures este alunecoasă în fapte și interpretări. Clujanul este slugă plecată lui SOROS și prin expresii întortocheate susține voalat existență unei diplome de studii superioare care nu poate fi prezentată deoarece conține date de identitate personale. Despre tehnicile de burare sau de acoperire ilustrul interimar se face ca nu a auzit si nici văzut. Întrucât onorabilul senkihazy interimar nu a răspuns la interpelarea noastră a considerat că merită făcută publică și spre buna informare a domnului Kelemen Hunor despre comportamentul interimarului fără rost în Baia Mare și Maramureș.