Democratia-este-trantita-la-pamant-in-maramures-de-catre-finul-lui-victor-ponta-nimeni-altul-decat-deputatul-psd-zetea-gabriel/

Puțină lume știe că ascensiunea lui Gaby Zetea în politică este datorită și rudelor prin alianță. Astfel premierul Victor Ponta este naș de cununie cu prima soție fiica unui securist sadea din Maramureș. Ioana POp este fiica securistului culturnic colonelul Viorel Pop cu nevastă basarabeancă din URSS, a căror fiică cea care i-a dăruit o fetiță actualului deputat și președinte al PSD Maramureș. Democrația alegerilor a fost măcelărită de Victor PONTA exact prin acea Ordonanță 55 care permitea aleșilor să migreze de la un partid la altul și îndeosebi spre PSD. Prin acea odioasă măsură antidemocratică prin care a falsificat pur și simplu opțiunea votantului din 2012 și- a atras irevocabil antipatia politică ceea ce i-a adus eliminarea partidului său din parlamentul actual. Chiar dacă a reușit să trimită în locul soției sale pe Corina Crețu ca și europarlamentar din partea partidului său, rezultatul la alegerile locale și parlamentare ale partidului său dar și a adversarului său fostul președinte Traian Băsescu au rămas catastrofale. Acel prag de 5% nu a fost atins și în consecință aceste partide flagel nu au mai intrat în Parlament.

Recent deputatul Gabriel Zetea președinte a filialei PSD Maramureș a anunțat cooptarea(?) a mai mulți primari PMP ( fostul partid al lui Traian Băsescu) la/în PSD. Printr-o manevră ce uzitează fals și uz de fals acest altoi a lui Victor Ponta falsifică rezultatele alegerilor din 2020. Legea 14/2003 a Partidelor, precum și Legea electorală spune clar și răspicat că numai parlamentarii pot schimba partidul și grupul parlamentar sau pot deveni independenți. Democrația este ucisă iar votul corect al cetățeanului este anulat sau metamorfozat în anti-vot prin astfel de artificii tolerate de BIROUL ELECTORAL CENTRAL și mai ales de Biroul Electoral Județean a cărui investire este desființată . Aleși ca Lucian MORAR primar de Ulmeni este SPERJUR deoarece în calitatea de lider județean de partid și-a permis migrarea din PMP chiar în partidul plin de flegmele PMP numit PESEDE. MANEVRELE LUI EUGEN TOMAC NU POT ÎNCĂLCA LEGI ORGANICE! INSTANȚA CARE A VERIFICAT ȘI A APORBAT PLEBISCITUL DIN 2020 TREBUIE SĂ AUTOSESIZEZE DE GRAVA ABATERE ȘI SĂ PEDEPSEASCĂ EXEMPLAR ABUZUL DEPUTATULUI ZETEA CÂT ȘI A PRIMARULUI DE ULMENI LUCIAN MORAR .