De ce să LE plătim MITICILOR căldura?

IA SĂ MUTĂM CAPITALA LA IAȘI 10 ANI, LA ALBA IULIA ALȚI 10 ANI, APOI LA CHISINĂU, CERNĂUȚI, CONSTANȚA ȘI DE CE NU LA CLUJ ȘI ORADEA?

De ce să plătim MITICILOR căldură?

Au încălzire centralizată, subvenționată la fiecare gigacalorie consumată. Banii de subvenții sunt adunați de Guvern din toată țara și repartizați nejudicios Primăriei Generale . Ș totuși în capitală sunt cele mai mari salarii cele mai multe locuri de muncă foarte bine plătite, sunt sute de mii de angajați plătiți ca bugetari și cu toate acestea lor li se subvenționează căldura. Altora nu li se acordă nici dreptul de a si tăia un coltiș din pădurea lor sau să li se permită să exploateze gazul metan din grădina lor sau țițeiul ce le-a invadat fântânile cu apă de băut. și cu toate acestea taxele ce le rețin la capitală de la marii industriași sau firme cu sute de milioane de euro profit sunt canalizate spre București.

Cele șase sectoare ale capitalei sunt mai mari ca șase județe, iar peste 15 la sută din populația activă a țării locuiește și trăiește și produce în capitală. Este adevărat că și cele mai mari tunuri financiare și afaceri imobiliare se petrec și s-au petrecut în București? Poluarea cu de toate, gaze letale provocate de către țiganii recuperatori de haur, prin arderea cauciucurilor și mai ales prin funinginea care pătrunde ca sporii ciupercilor până în adâncul pulmonilor. Importurile mari se derulează prin capitală și suburbii.

Exporturile sunt de asemenea dijmuite de instituții care hrănesc doar capitala. Până când oameni buni? Am plătit biruri, romanilor, turcilor, austriecilor, rușilor dar să plătim și altor români care nu au alt merit decât că s-au născut în București? IA SĂ MUTĂM CAPITALLA LA IAȘI 10 ANI, LA ALBA IULIA ALȚI 10 ANI, APOI LA CHISINĂU, CERNĂUȚI, CONSTANȚA ȘI DE CE NU LA CLUJ ȘI ORADEA? AURUL NI L-AU ÎNGROPAT, APA NE-AU FURAT-O, CURENTUL, GAZELE, BĂNCILE , APA MINERALĂ. SAREA. PĂDURILE. TOATE AU DEVENIT INTERZISE ROMÂNILOR DE CE? PENTRU A AVEA ACCES LA DROGURI, LA PROSTITUȚIE HOMOSEXUALĂ,LA SCLAVIE MODERNĂ?