ALDE ,PMP, PRO ROMÂNIA ? De ce n-au intrat in Parlament

Alde si Pmp au fost sancționate de electorat! Tăriceanu chiar daca poza in liberal era susținut dea lungul vieții de social democrați. Educația liberala primit, nu a folosit-o decât pentru a se dovedi sperjur. Astfel partidul lui era întotdeauna aliat cu psd in alegeri sau când a fost premier desemnat de liberali a jucat tot pe coarda social-democrata. Lumea s-a saturat sa-i mai tina pe grajd si l-a trimis la pășunat. Nu-i plângeți de mila. Este putred de bogat! la PMP a fost mai comic! Nominalizarea EBE -i pe primul loc pe lista acestui partid le-a adus succes urile .

Se zice ca omul sfințește locul. Dar se pare ca ne-omul împuțește locul iar vaca cufurită murdărește ciurda! Partidele balama au fost excluse din parlament. Se simte lipsa lui Bakonschi la PMP si a lui fostul pupil al Varanului ejectat de masculul bătrân al turmei alde. Voturile promise si așteptate nu au revenit la urne iar Pinocchio asociat cu moliceanu au ajuns la malul cu mil.
l. nu pot sa-l iert pe Victoras pentru acea blestemata de Ordonanța 55 prin care a furat aleșii locali momindu-i cu fonduri si putere. A legalizat pentru o luna prostituția politica din Parlament(migrarea de la un partid la altul) la nivelul aleșilor locali.

Așa a ajuns ROSIE CA PORODICA organizația VERDE din Borșa, migrând la roșiile din psd primarul, si cei 10 consilieri aleși si pentru a se asigura mai bine au migrat pana si supleanții, ce la o adică puteau înlocui trădătorii! Iată ca aparenta roata pătrată se învârte si mai de pământ cu escrocii . Sa nu uitam ieșirile lui Petrov la adresa țărăniștilor pe care practic i-a îngropat. Apoi jignirile aduse Casei Regale si mai Majestății Sale Regelui Mihai despre care a vorbit ca la ușa cortului l-au pecetluit chiar daca a botezat plodul unuia ce se prezenta vlăstar regal. Rușinea adusa de fiica analfabeta funcțional, de amanta ministreasa dar mai ales de faptele frățiorului iubitor de salbe tiganesti au pus capacul cazanului cu smoala si l-au adus pe fostul marinel la stâlpul infamiei. Poporul rabdă înghite, dar nu uita! Prea multe au fost batjocurile produse in numele unei crize care s-a dovedit sursa de furăciune pentru gașca pdl, bine mimetizata intre liberali. Deci alde si proromania, chiar daca s-au inciotricat, iar pmp s-a pretins unionist si chiar soluția soluțiilor, de data aceasta s-au înecat ca ""tiganul la mal""! au șanse să ajungă la guvernare cei care au primit voturi mai pușine deoarece legea proastă permite ca uniunea etnica maghiară să fie considerată partid, este ca un anus contra naturii, dar cu toate prerogativele unui partid serios. USR+ și alții care nu se vor aștepta să fie votați masiv ar putea modifica scena politică dacă liderii lor ar fi chiar ce se pretind, NATIONALISTII căutați de Vadim.