CTP: Cele patru aparente greșeli pe care Viorica Dăncilă le-a făcut în așteptarea „descarcerării” de pe scaunul de premier

Doamna Dăncilă a încasat în momentul de față patru proiectile în plin, în campanie electorală. Ele se numesc: Kovesi, Plumb, Mike Pence și Autoritatea Electorală Permanentă, a explicat, joi seara, la Digi24, gazetarul Cristian Tudor Popescu. Ne putem gândi că acestea sunt greșeli, dar de fapt nu sunt. Sunt exemple reprezentative pentru un mod de a gândi perfect ceaușist, acela în care mai presus de toate pui activul de partid și te interesează doar cum să menții controlul asupra partidului, a explicat CTP. Doamna Dăncilă, spune gazetarul, este de un ceaușism în comportament uneori mai puternic decât al lui Liviu Dragnea.

Iată întreaga argumentație a gazetarului:

„Faptul că s-a încăpățânat doamna Dăncilă să o conteste până în ultima clipă pe Laura Codruța Kovesi - care are, numai în România, nu mai vorbesc de Europa, o popularitate de cel puțin trei ori, patru ori mai mare decât a Vioricăi Dăncilă - aceasta poate părea o greșeală politică. ...(citește articolul complet pe DIGI24.RO)