CRED CĂ VOR SĂ PUNĂ PREȚ LA AER ȘI APOI SĂ-L ȘI MĂREASCĂ !

AERUL DIN COMPRESOR PENTRU ROȚI. Oricum abuzau copii când își umflau roțile la biciclete, sau câte-o minge . Și cum energia electrică împreună cu gazele au urcat la preț ca avionul cu reacție, de ce nu am defecta sau declara defecte serviciile gratuite pentru a economisi bani dați pe curent.

CRED CĂ VOR SĂ PUNĂ PREȚ LA AER ȘI APOI SĂ-L ȘI MĂREASCĂ !
IERI 25 IULIE 2021 AM RĂMAS CU ROATA LOVITĂ DIN SPATE DE O BISNIȚARA DE ȚIGĂRI DIN BERBESTI, MAI MOALE , DECÂT PERMITE LEGEA CIRCULAȚIEI.
În consecință am mers cu roata moale la pompele de benzină din Baia Mare unde prin statutul lor trebuie să asigure gratis aer, apă gratuit autovehiculelor care solicită acest serviciu în stațiile lor. Indiferent de compania de care aparțin, dar care desfac diverși carburanți și alte acareturi în stațiile din Baia Mare la acea oră fatidică toate erau defecte. La Casa Albă, defect, La LOOK l-OIL lângă VIVO de asemeni, la Petrom pe Baia Sprie la fel, la Rom Petrol de asemeni. În final La un MOL am reușit să mi scot mica mea pompă electrică să o adaptez la brichetă și să pompez doua atmosfere de aer în roata bolnavă. Mă gândeam că am eu ghinion , știți? GHINIONUL ACELA PREDICAT DE PREȘEDINTELE CE OCUPĂ VREMELNIC PALATUL REGAL DE LA COTROCENI. Mi s-a mai întâmplat ca uneori la pompe să găsesc tăblițe ad-hoc care anunțau defecțiuni la compresoarele inteligente de aer, dar nu la toate odată. Așa că am tras impertinenta concluzie că distribuitorii de combustibil după ce au mărit prețul la la IMPOSIBIL DE ACCEPTAT s-au gândit că la românul ultra răbdător nu ar fi rău sa-i pună preț și pe ceea dădeau gratis. AERUL DIN COMPRESOR PENTRU ROȚI. Oricum abuzau copii când își umflau roțile la biciclete, sau câte-o minge . Și cum energia electrică împreună cu gazele au urcat la preț ca avionul cu reacție, de ce nu am defecta sau declara defecte serviciile gratuite pentru a economisi bani dați pe curent. Vara curentul se consumă la frigidere , aer condiționat etc. Iar LA RÂNDUL LOR profitul pompelor de benzină nu acoperă cheltuiala cu curentul consumat de acestea.
UNDE MAI PUI SALARIILE ȘI CÂȘTIGUL MIC AL OPERATORILOR.